OPEN DAG

Opleidingen

Open Dag

Droom jij van een carrière als voetverzorger? Dan is onze opleiding Pedicure iets voor jou! 

Bij Opleidingsinstituut Pediroda kun je kiezen voor de Opleiding Pedicure of de E-learning Basispedicure. Wij vertellen je er graag meer over en wij nodigen je dan ook graag uit voor een open dag of meekijkavond tijdens één van de praktijklessen.

Of ben je al pedicure en wil je je graag specialiseren door het volgen van een vervolgopleiding? Bij Opleidingsinstituut Pediroda heb je veel keuze. Want behalve over de opleiding Basispedicure vertellen we je ook graag meer over de diverse vervolgopleidingen zoals de opleiding Medisch Pedicure, de opleiding Medisch Pedicure Sport of over de opleidingen Voetconsulent of Compressietherapeut

Wil jij eens een kijkje nemen bij de lessen van onze Basis pedicure opleiding op een van onze leslocaties? Kom dan naar een open huis op de locatie van je keuze, ervaar de sfeer en laat je utgebreid informeren over de opleiding van jouw keuze!

Staan er geen data meer op de planning voor een open huis? Neem dan telefonisch (0548 545 077) of via mail (info@pediroda.nl) contact op om een persoonlijke afspraak in te plannen op de gewenste leslocatie. 

In januari 2023 starten op diverse Pediroda locaties weer nieuwe opleidingen.

Meld je aan voor het open huis bij jou in de buurt via de oranje cursusagenda button hieronder. 

Tel: 0548-545 077 of aanmelden via de knop 'CURSUSAGENDA' onderaan deze pagina.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Het vak van pedicure en schoonheidsspecialiste biedt veel voordelen, zoals veel vrijheid om je tijd zelf in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande pedicurepraktijk of schoonheidssalon, of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure of schoonheidsspecialiste is in ieder geval het vinden van een goede opleider. Bij Pediroda leer je het vak in een rustig tempo en heb je les van vakkundige en ervaren docenten.

Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje nemen op één van de het open huis dagen van Pediroda. Kijk op de agenda wanneer er een open huis bij jou in de buurt gepland staat en meld je aan!

Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op via mail: info@pediroda.nl of bel tijdens kantooruren naar 0548 – 545077. 

      

Een open huis / kijkavond bij één van de Pediroda leslocaties is gratis en vrijblijvend voor belangstellenden.

Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
19-06-2024 19:15 - 20:30 Pediroda Almelo