Locatie pedicure opleidingen Weesp

Locatie pedicure opleidingen Weesp

Pediroda Weesp
Rijnkade 17

1382 GS  Weesp

Zoek in ons totaaloverzicht naar opleidingen en cursussen die op deze locatie worden gegeven. 


Volg Pediroda Weesp op Facebook:

Op dinsdag 24 mei 2022 van 19..15 - 21.00 uur wordt er bij opleidingsinstituut Pediroda in Weesp een open huis avond georganiseerd voor iedereen die overweegt om als pedicure te gaan werken.


Er is op dit moment veel behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt. Bovendien biedt het vak van pedicure veel voordelen zoals veel vrijheid om je eigen tijd in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande praktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure is in ieder geval het vinden van een goede opleider. Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje komen nemen op deze open dag waarop je uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.


Belangstellenden zijn van harte welkom van19.15 uur - 21.00 uur in het pand van Pediroda aan Rijnkade 17 in Weesp, om onder het genot van een kopje koffie of thee vragen te stellen en de theorie- en praktijklokalen te bekijken. Meld je aan voor de open dag via de link op de website of per mail op info@pediroda.nl. Bellen op 0548 - 545 077 mag natuurlijk ook.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.