E-LEARNING JICHT

Opleidingen

E-learning jicht

Tijdens deze E-learning over Jicht, die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse hoofdstukken met leerstof die telkens worden afgesloten met enkele multiple choice vragen. Nadat je de vragen aan het einde van elk hoofdstuk juist hebt beantwoord, kun je verder naar het volgende hoofdstuk. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen en de bijbehorende vragen juist hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend. Je beantwoordt daarbij 20 multiple choice examenvragen waarvan 70% van de vragen goed moet worden beantwoord. Bij een percentage van minder dan 70% juiste antwoorden ben je nog niet geslaagd en word je teruggeleid naar de lesstof. Na het opnieuw doornemen van de lesstof en het juist beantwoorden van de vragen, behorende bij de hoofdstukken, kun je het examen opnieuw maken. Je kunt dit traject een onbeperkt aantal keren herhalen totdat je een voldoende examenresultaat hebt behaald.

Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

Accreditatie

Deze on demand e-learning is door Procert met 2 punten geaccrediteerd domein Voetzorg specialistisch.

E-learning Jicht kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

En vergeet daarbij vooral niet je KRP nummer in te vullen!!!

Werkwijze

Via je eigen account op het Pediroda dashboard zie je bij 'mijn cursussen' een overzicht van alle nog niet afgeronde door jou bestelde cursussen en on demand e-learnings. Het betreft dus alle cursussen die je hebt aangeschaft en die je nog live op locatie of online via webinar/zoom/teams of via een ‘on demand’ trainingsstrategie gaat volgen.

Heb je een On demand E-learning besteld en ontvangen, dan kun je via ditzelfde dashboard telkens weer toegang krijgen tot de cursus om deze te volgen. Ben je halverwege het volgen van de cursus en het invullen van de antwoorden gestopt om later verder te gaan, dan kun je ook via dit dashboard de cursus steeds opnieuw oproepen en verder gaan waar je gebleven was. Pas nadat je de On demand E-learning cursus succesvol hebt afgerond, zal deze uit het 'mijn curussen' overzicht verdwijnen en worden toegevoegd aan je cursus overzicht onder de knop 'historie’.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Jicht is de term die gebruikt wordt voor een gewrichtsontsteking, veroorzaakt door een ophoping van urinezuurkristallen in de gewrichten. De medische term verwijst hiernaar: artritis urica.

.

Jicht wordt in het algemeen geschaard onder de reumatische aandoeningen omdat het om een gewrichtsontsteking gaat, maar wist je dat het in principe een stofwisselingsziekte is? Een veel voorkomende aandoening die regelmatig voorkomt in de pedicure praktijken en waarbij de patiënt flinke pijnen kan ervaren. Aangezien jicht vaak begint in een grote teen, zijn hier vaak ook de eerste symptomen zichtbaar. Als pedicure kun je hiermee dus te maken krijgen in je dagelijkse pedicurepraktijk.

.

Leerdoelen

Deze E-learning geeft meer inzicht in deze aandoening, het ontstaan ervan en de behandelingen. De rol voor jou als pedicure is hierin zeer belangrijk. In deze E-learning wordt tevens een casus behandeld; een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk.

.