evenementen agenda

Evenementenagenda


8 en 9 december 2023 MSK Podiamed KerstEvent

Dit jaar wordt het Kerst Event gehouden op zaterdag 9 en zondag 10 december in de MSK Podiamed showroom in Zaltbommel.

Net als voorgaande jaren belooft het weer een leuk weekend te worden, en halen ze bij MSK-Podiamed ook dit jaar weer alles uit de kast voor dit Kerst Event.

.

Zo zijn er voor iedereen lekkere hapjes en drankjes in onze kerstachtige showroom.

Een aantal leveranciers zal aanwezig zijn voor nog meer kennis en productinformatie. Daarnaast zullen er ook interessante en informatie demo's worden gegeven. En natuurlijk heeft MSK-Podiamed weer leuke aanbiedingen tijdens het Kerst Event.

.

En dit is nog niet alles. Wanneer u zichzelf aanmeldt zal er tijdens ons Kerst Event een mooi gevuld kerstpakket voor u klaar staan!

.

Aanmelden via het formulier op de pagina via deze link


ProVoet Regiodagen in 2024.

Zaterdag 24 februari – Roermond (Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie)

Zaterdag 8 juni – Dordrecht (Postillion Hotel)

Zaterdag 28 september – Heerenveen (Thialf)

Zaterdag 16 november – Breukelen (Van der Valk)

.

Wat is een ProVoet Regiodag

De ProVoet regiodag is een regionaal congres voor pedicures, medisch pedicures of aspirant pedicures, al dan niet lid van brancheverenging ProVoet. Pedicures uit de regio komen bij elkaar om informatie op te doen, kennis te delen, te netwerken en natuurlijk om een gezellige dag met elkaar te beleven.

.

Wat is er te doen?

Diverse groothandels, opleiders en andere branchegerelateerde organisaties zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over het pedicurevak. Je kunt deelnemen aan workshops en lezingen, productdemonstraties volgen of nieuwe producten ontdekken en aanschaffen. Een belangrijk element van de Regiodag is netwerken. Op deze dag kom je in contact met je collega's uit je eigen regio om ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk is ProVoet ook zelf aanwezig en brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Ook horen we graag van jou wat er speelt in jouw regio.

.

Voor wie?

Of je nu ambulant werkt of een eigen praktijk hebt, deze dag is een must voor elke pedicure, medisch pedicure of pedicure in opleiding. Zowel ProVoet leden als niet-leden zijn welkom.

.

Kosten en accreditatie

Je kunt de Regiodag gratis bezoeken en deelnemen aan de activiteiten. Wil je blijven lunchen, dan kun je vooraf een lunchvoucher bestellen tegelijk met je entreeticket, ProVoet geeft je hierop 50 procent korting! Ook neemt ProVoet de koffie en thee voor haar rekening.

.
Voor iedere Regiodag worden accreditatiepunten aangevraagd. In het programma van de betreffende Regiodag zie je hoeveel zijn toegekend door ProCERT.

.

Meer info over de Provoet regiodagen via deze link.