evenementen agenda

Pediroda Open Huis agenda

Wil jij eens een kijkje nemen bij de lessen van onze Pedicure opleiding op een van onze leslocaties? Kom dan naar een open huis op de locatie van je keuze, ervaar de sfeer en laat je utgebreid informeren over de opleiding van jouw keuze!

.

Of ben je al pedicure en wil je je graag specialiseren door het volgen van een vervolgopleiding? Bij Opleidingsinstituut Pediroda heb je veel keuze. Want behalve over de opleiding Basispedicure vertellen we je ook graag meer over de diverse vervolgopleidingen zoals de opleiding Medisch Pedicure, de opleiding Medisch Pedicure Sport of over de opleidingen Voetconsulent of Compressietherapeut

.


ProVoet Regiodagen in 2024

Zaterdag 8 juni – Dordrecht (Postillion Hotel)

Zaterdag 28 september – Heerenveen (Thialf)

Zaterdag 16 november – Breukelen (Van der Valk)

.

Wat is een ProVoet Regiodag

De ProVoet regiodag is een regionaal congres voor pedicures, medisch pedicures of aspirant pedicures, al dan niet lid van brancheverenging ProVoet. Pedicures uit de regio komen bij elkaar om informatie op te doen, kennis te delen, te netwerken en natuurlijk om een gezellige dag met elkaar te beleven.

.

Wat is er te doen?

Diverse groothandels, opleiders en andere branchegerelateerde organisaties zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over het pedicurevak. Je kunt deelnemen aan workshops en lezingen, productdemonstraties volgen of nieuwe producten ontdekken en aanschaffen. Een belangrijk element van de Regiodag is netwerken. Op deze dag kom je in contact met je collega's uit je eigen regio om ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk is ProVoet ook zelf aanwezig en brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Ook horen we graag van jou wat er speelt in jouw regio.

.

Voor wie?

Of je nu ambulant werkt of een eigen praktijk hebt, deze dag is een must voor elke pedicure, medisch pedicure of pedicure in opleiding. Zowel ProVoet leden als niet-leden zijn welkom.

.

Kosten en accreditatie

Je kunt de Regiodag gratis bezoeken en deelnemen aan de activiteiten. Wil je blijven lunchen, dan kun je vooraf een lunchvoucher bestellen tegelijk met je entreeticket, ProVoet geeft je hierop 50 procent korting! Ook neemt ProVoet de koffie en thee voor haar rekening.

.
Voor iedere Regiodag worden accreditatiepunten aangevraagd. In het programma van de betreffende Regiodag zie je hoeveel zijn toegekend door ProCERT.

.

Meer info over de Provoet regiodagen via deze link.