evenementen agenda

Evenementenagenda


Pediroda Open huis Agenda 

De komende periode worden er bij Opleidingsinstituut Pediroda op alle locaties open huis dagen of avonden georganiseerd voor iedereen die een opleiding tot pedicure overweegt of geïnteresseerd is in een vervolgopleiding.

.

                                   

.

.

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een branche erkende Basispedicure opleiding? Bij Opleidingsinstituut kun je kiezen voor de klassikale Basispedicure opleiding of de E-learning Basispedicure. Wij vertellen je er graag meer over en wij nodigen je dan ook graag uit voor deze open huis avond. Bij voldoende belangstelling starten de opleidingen op de Pediroda locaties weer in september 2023.

.
Ook als je al Basispedicure bent, biedt Opleidingsinstituut Pediroda veel mogelijkheden voor vervolgopleidingen zoals de opleiding tot Medisch Pedicure, Medisch Pedicure Sport of Oncologisch Voetzorgverlener. Verder vertellen we je ook graag alles over onze nieuwe opleiding Schoonheidsspecialiste en ons uitgebreide nascholingsprogramma.

.

Belangstellenden zijn van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee vragen te stellen en de theorie- en praktijklokalen te bekijken. Je mag  vrij binnenlopen, maar wil je zeker weten dat we je uitgebreid te woord kunnen staan, meld je dan eerst aan via de inschrijflink onder de Agendatab bij de datum/locatie van jouw keuze of stuur een mail naar info@pediroda.nl. Bellen op 0548 - 545 077 mag natuurlijk ook.


Pediroda Online Summerschool 2023 

.

Tijdens de -meestal- wat rustigere zomermaanden kun je jouw kennis en kunde naar een nóg hoger niveau brengen door het volgen van een of meerdere online cursussen tijdens de Pediroda Summerschool 2023.

.

Summerschool cursussen via webinar

Deze online cursussen van Pediroda worden aangeboden middels webinars. Bekijk alle geplande webinars in tijdens de Pediroda Summerschool 2023 via deze link