E-LEARNING GEZWOLLEN ENKEL BIJ DE OUDERE VOET

Opleidingen

E-learning Gezwollen enkel bij de oudere voet

Tijdens deze E-learning "Gezwollen enkel bij de oudere voet' die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse hoofdstukken met leerstof die telkens worden afgesloten met enkele multiple choice vragen. Nadat je de vragen aan het einde van elk hoofdstuk juist hebt beantwoord, kun je verder naar het volgende hoofdstuk. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen en de bijbehorende vragen juist hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend. Je beantwoordt daarbij 20 multiple choice examenvragen waarvan 70% van de vragen goed moet worden beantwoord. Bij een percentage van minder dan 70% juiste antwoorden ben je nog niet geslaagd en word je teruggeleid naar de lesstof. Na het opnieuw doornemen van de lesstof en het juist beantwoorden van de vragen, behorende bij de hoofdstukken, kun je het examen opnieuw maken. Je kunt dit traject een onbeperkt aantal keren herhalen totdat je een voldoende examenresultaat hebt behaald.

Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

Accreditatie

Deze cursus is door Procert geaccrediteerd met 2 punten in het domein 'Voetzorg algemeen niveau 4'.

E-learning Gezwollen enkel bij de oudere voet kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

En vergeet daarbij vooral niet je KRP nummer in te vullen!!!

 

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

In zes hoofdstukken wordt in deze e-learning o.a. uitgelegd wat de oorzaken kunnen zijn voor een gezwollen enkel bij een ouder persoon. In het laatste hoofdstuk wordt een boeiende casus uit de dagelijkse praktijk behandeld waarmee de lesstof van deze e-learning nogmaals wordt getest. 

.

Hoofdstuk 1: Artritis, Artrose en Artralgie

Hoofdstuk 2 Schoenen

Hoofdstuk 3: Oedeem

Hoofdstuk 4: Medische terminologieën

Hoofdstuk 5: Neuralgie en exostose

Hoofdstuk 6: Casus

.

Leerdoelen

Deze E-learning geeft je meer inzicht in de oorzaak en de de behandelingen van een gezwollen enkel bij oudere personen. De rol voor jou als pedicure is hierin ook weer zeer belangrijk want een goed advies kan absoluut een groot verschil maken voor je cliënt.

De kosten voor de aanschaf van deze on demand e-learning "Gezwollen enkel bij de oudere voet" bedragen € 39,95

  1. Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  2. Geen BTW heffing op het cursusgeld

.

E-learning kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

.

Na aanschaf en betaling van de cursus, verschijnt de e-learning automatisch in uw overzicht in uw eigen dashboard account van Pediroda.

.

Je vindt de actuele cursussen (welke nog moeten plaatsvinden en de e-learnings die je nog niet hebt afgerond) onder de tab 'mijn cursussen'. De cursussen die je al hebt gevolgd en de on demand e-learnings die je al hebt afgerond, vind je onder de tab 'historie'.

Achter de cursusen onder de tab 'historie' kan via de 'drop down pijl' het certificaat worden gedownload.