WEBINAR WKKGZ IN DE PEDICUREPRAKTIJK

Opleidingen

Webinar Wkkgz in de pedicurepraktijk

De Wkkgz (De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) werd in 2016 in werking gesteld en is officieel ingegaan op 1 januari 2017.

De wet geldt voor alle zorgaanbieders. Zowel voor zorginstellingen als zelfstandige beroepsbeoefenaren, zoals zzp’ers. Het gaat hierbij om alle zzp’ers die zorg verlenen via de Zorgverzekeringswet en de Wet Langdurige Zorg én zzp’ers die cosmetische zorg of alternatieve geneeswijzen aanbieden. Als pedicure moet je er dus ook voor zorgen dat jouw praktijk Wkkgz-proof is.

Tijdens deze cursus worden in de Wkkgz geregelde zaken en regels behandeld.

.

Accreditatie (2024-2026):
DomeinOndernemerschap
Accreditatie:
3 punten

  • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet, live in één webinar van ca. twee-en-een-half à drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens het webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe link waarmee je automatisch toegang krijgt tot het webinar.

Het webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.

Tijdens het webinar Wkkgz wordt uitgelegd waarom de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg in het leven is geroepen en wat deze precies inhoudt voor zorgverleners.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

De Wkkgz gaat over het aanbieden van goede zorg en de behandeling van klachten/geschillen. Doel van de Wkkgz is een transparante, laagdrempelige en oplossingsgerichte klachtenafhandeling met als uiteindelijke doel verbetering van de kwaliteit van de zorg, door van klachten te leren.

.

Onderwerpen die o.a. behandeld worden zijn: BTW (bijv terugvordering of vrijstelling, Wtza (wet toetreding zorgaanbieders), KOR (Kleine Ondernemers Regeling), facturering, verslaglegging, definitie vrije beroepen.

.

Tijdens de cursus kunnen de deelnemers vragen stellen die door de docent zorgvuldig worden beantwoord.

.

Tevens bevat de cursus diverse praktijkcasussen die worden behandeld en waarvan de antwoorden op de gestelde vragen uitgebreid door de docent worden toegelicht.

De kosten voor deelname aan deze online cursus bedragen € 70,00.

  • Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  • Inclusief hand-out
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
18-06-2024 09:00 - 12:00 Online
02-08-2024 09:00 - 12:00 Online
14-11-2024 19:00 - 22:00 Online
14-01-2025 19:00 - 22:00 Online