Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Financiële steun bij ontwikkeling door studie voor inwoners van gemeente Zwolle

Woon je in een van de 20 gemeenten van Regio Zwolle, dan kun je een scholingsvoucher aanvragen via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Voldoe je aan de voorwaarden, dan kun je misschien je gebruikmaken van een financiële ondersteuning via dit fonds. 

Naast inspirerende verhalen, handige tools en een netwerk van specialisten biedt het Ontwikkelfonds Regio Zwolle een financieel steuntje in de rug.

Dit fonds is in het leven geroepen om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het is bedoeld voor het ontwikkelen, leren en opleiden van (potentiële) werknemers. In de eerste ronde van Upgrade Jezelf kunnen werkgevers en maatschappelijke organisaties uit Regio Zwolle een beroep doen op dit fonds.

Daarnaast kunnen, vanaf 1 juli , werknemers en werkzoekenden wonend in een van de 20 gemeenten van Regio Zwolle een scholingsvoucher aanvragen. Aan deze scholingsvoucher zijn voorwaarden verbonden: de individuele aanvrager woont in een van de 20 gemeenten van Regio Zwolle en heeft voorafgaand een gesprek met een loopbaan- of werkcoach. De opleiding wordt aangeboden door een erkende instelling en wordt voor de start van de scholing ingediend. De vergoeding wordt rechtstreeks aan de opleider betaald en de hoogte van vergoeding hangt af het ontwikkelplan welke samen met de loopbaancoach wordt opgesteld.

Meer info en aanvragen via deze link