WEBINAR HUID EN HUIDAANDOENINGEN

Opleidingen

Webinar Huid en huidaandoeningen

Tijdens deze cursus maken de deelnemers kennis met de verschillen tussen de diverse soorten huid, zoals o.a. de blanke en de donkere (gepigmenteerde) huid. Ook wordt een stuk theorie behandeld en worden bijvoorbeeld de verschillende huidlagen, zoals de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel onder de loep genomen.

De huid is het grootste orgaan én het visitekaartje van ons lichaam. De conditie van de huid zegt heel veel over de algehele conditie van je cliënt. Het is heel belangrijk dat je weet wat de ene huid anders maakt ten opzichte van de andere en hoe je hier als behandelaar mee om kunt gaan. Waardoor is een bepaald type huid gevoelig is voor het ontwikkelen van bepaalde complicaties? Kun je dat voorkomen? Welke behandelingen bieden mogelijkheden en waar liggen de grenzen bij de behandeling?

Na het volgen van de cursus weet je met welke huideigenschappen je rekening moet houden en hoe je je behandeling daarop afstemt.

.

Accreditatie (2024-2026):
DomeinVoetzorg Algemeen niveau 4
Accreditatie: 3 punten

  • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet, live in twee webinars van drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens een webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail (geldig voor beide webinars) waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe links waarmee je automatisch toegang krijgt tot de webinars.

Een webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.Klik hier om uw inhoud te bewerken

Accreditatie: 1 punt domein omgevingsbewust handelen, 4 punten domein voetzorg (overige)

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

De kosten voor deelname aan deze online cursus bedragen € 70,00

  • Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  • Inclusief hand-out
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
19-11-2024 19:00 - 22:00 Online
27-05-2025 19:00 - 22:00 Online