MODULE RISICOVOET

Opleidingen

Module risicovoet

Om te kunnen starten met de Module Risicovoet van de opleiding Medisch Pedicure, moet u in het bezit zijn van een erkend diploma Basispedicure.

De opleiding bestaat uit theorie en praktijk, waarbij het theoretische deel van Module I, De Risicovoet via live webinars wordt aangeboden.

Voor het theoretische deel zijn de webinars ingepland; de data waarop deze gepland staan kun je via de Agendatab bekijken 

Behalve deze theoriedagen via webinar bestaat de module ook nog uit twee halve praktijkdagen behorende bij de onderdelen Diabetische Voet en Reumatische voet en twee halve praktijkdagen behorende bij de onderdelen Overige risicovoet, Oncologie, Kindervoeten en Sportvoeten. 

portfolio Risicovoet

Voor de module Risicovoet maakt u bovendien een portfolio met opdrachten.   Uw personal coach zal u hierin begeleiden. Uw gemaakte portfolio opdrachten worden getoetst via een mondelng examen, een assessment. 

Download hier de brochure Opleiding Medisch Pedicure bij Pediroda:

  • ONLINE:

Je volgt de webinars van deze module via internet, live in acht webinars van ± 6 uur met een pauze van ca. één uur, dus ca. 7 uur totaal. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens een live webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe link waarmee je automatisch toegang krijgt tot het webinar.

Het webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.

Iedereen die zich voor een webinar heeft geregistreerd, ontvangt na afloop automatisch een replaylink, zodat de gehele les nogmaals kan worden bekeken.

STAP subsidie

Voor deze module kan STAP subsidie worden aangevraagd met code 1010O4461

 

Bekijk onder de Agendatab de data wanneer deze cursus is ingepland en schrijf je in via de button "Cursusagenda".

Module I - De Risicovoet 

• De diabetische en reumatische voet (vier webinars à 7 uur (incl. pauze) 

+ twee halve praktijkdagen)

• Overige risicovoet (één webinar à 7 uur (incl. pauze))

• Oncologie (één webinar à 7 uur (incl. pauze))

• Kindervoeten (één webinar à 7 uur (incl. pauze))

• Sportvoeten (één webinar à 7 uur (incl. pauze))

+ twee halve praktijkdagen 

• Proeve van bekwaamheid 

Voor de theoriewebinars voor deze module staan diverse startdata gepland; deze vind je terug bij de Agendatab op deze pagina. De praktijkdagen worden in overleg met iedere student persoonlijk ingepland. 

De kosten voor de totale module (8 live webinars + 4 halve praktijkdagen) bedragen € 1400,00.

Hierbij komen nog de examenkosten (3x theorie-examen, 1x praktijkexamen en 1 mondeling portfolio assessment) van€ 795,00

portfolio begeleiding en licentie TCI online; € 165,00

en de kosten voor aan te schaffen materialen.

indien u ook een portfolio ondernemen moet maken worden slechts 1 maal licentie kosten gerekend door TCI. 

Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
14-09-2023 16-05-2024 09:30 - 16:30 Online
18-01-2024 16-05-2024 09:30 - 16:30 Online