WORKSHOP WERKHOUDING IN DE PEDICUREPRAKTIJK

Opleidingen

Workshop Werkhouding in de pedicurepraktijk

Veel pedicures ondervinden aan het einde van de werkdag lichamelijke klachten; rugpijn, hoofdpijn, pijn in het polsgewricht enzovoort. Veel klachten zijn terug te voeren op een foute werkhouding. De kans op blijvend ongemak of chronische klachten en pijn is groot. Daarom is het erg belangrijk om eens kritisch naar uw werkhouding te kijken. 


Domein:Omgevingsbewusthandelen
Accreditatie3 punten

.

Bekijk onder de Agendatab de data wanneer deze cursus is ingepland en schrijf je in via de button "Cursusagenda".


Deze workshop kent een theoretisch en een praktisch deel gericht op het bewust worden van eigen houding in het algemeen en de werkhouding in de praktijk in het bijzonder. Uitleg over de aspecten in houding en beweging die belangrijk zijn ter voorkoming van werk gerelateerde klachten dan wel hoe je deze klachten kan herstellen. 

Aandacht voor de specifieke handelingen en manier van belasten op het werk, maar ook correctie van jouw eigen houding in zit- en staande positie op maat. 

Na deze workshop kan je met je eigen houding en manier van werken aan de slag gaan ter voorkoming van overbelastingklachten en heb je handvaten meegekregen ter correctie van deze klachten en het uitvoeren van je werk in een zo goed mogelijke houding met bijbehorende spierspanning.

De kosten van de workshop werkhouding in de pedicure praktijk bedragen; € 85,00

  1. Inclusief Pediroda Certificaat (digitaal)
  2. Inclusief hand-out (digitaal)
  3. Geen BTW heffing op het cursusgeld