E-LEARNING ZELFREFLECTIE OP COMMUNICATIE

Opleidingen

E-learning Zelfreflectie op communicatie

Tijdens deze e-learning 'Zelfreflectie op communicatie' die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse hoofdstukken met leerstof die telkens worden afgesloten met enkele multiple choice vragen. Nadat je de vragen aan het einde van elk hoofdstuk juist hebt beantwoord, kun je verder naar het volgende hoofdstuk. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen en de bijbehorende vragen juist hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend. Je beantwoordt daarbij 20 multiple choice examenvragen waarvan 70% van de vragen goed moet worden beantwoord. Bij een percentage van minder dan 70% juiste antwoorden ben je nog niet geslaagd en word je teruggeleid naar de lesstof. Na het opnieuw doornemen van de lesstof en het juist beantwoorden van de vragen, behorende bij de hoofdstukken, kun je het examen opnieuw maken. Je kunt dit traject een onbeperkt aantal keren herhalen totdat je een voldoende examenresultaat hebt behaald.

Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

Accreditatie

Deze cursus is door Procert geaccrediteerd met 2 punten in het domein Reflectie.

.

E-learning Zelfreflectie op communicatie kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

En vergeet daarbij vooral niet je KRP nummer in te vullen!!!

 

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Deze on demand e-learning is ingedeeld in zes hoofdstukken waarin je o.a. leert waarop je moet letten bij de communicatie met jouw cliënt, welke soorten cliëntentypen er zijn en wat de beste manier van communicatie is met het betreffende type cliënt dat in jouw behandelstoel ligt.

.

Ook wordt tijdens deze cursus het belang van zelfreflectie benadrukt. Tijdens het proces van zelfreflectie neem je bewust de tijd om stil te staan bij wat je doet en wat het je oplevert. Je kijkt als het ware in de spiegel naar je eigen gedrag.

.

Reflectie op je communicatie als professioneel zorgverlener met je cliënt is essentieel omdat het de kern vormt van hoe je met cliënten, collega's en situaties omgaat. Het stellen van vragen over je eigen handelen en het identificeren van je ambities kan helpen om bewustwording te creëren en om eventuele blinde vlekken te ontdekken. De on demand e-learning “Zelfreflectie op communicatie" biedt een gestructureerde manier om je professionele ontwikkeling op het gebied van communicatie te bevorderen en het proces van zelfreflectie aan te pakken. Tenslotte worden twee veel gebruikte zelfreflectie methodes besproken, waarvan je de hand-out kunt downloaden, zodat je ook zelf met reflectie op communicatie aan de slag kunt.

.

Leerdoelen

Door middel van de geschreven lesstof, informatieve video's en hand-outs van de reflectiemethoden, leer je op welke manier je het beste communiceert met de bepaalde typen cliënten in jouw behandelstoel en hoe je het proces van zelfreflectie kunt aanpakken om zo bewust te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

De kosten voor de aanschaf van deze on demand e-learning "Zelfreflectie op communicatie" bedragen € 39,95.

.

  • Inclusief Pediroda certificaat (digitaal)
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld

.

E-learning kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

.

Na aanschaf en betaling van de cursus, verschijnt de e-learning automatisch in uw overzicht in uw eigen dashboard account van Pediroda.

.

Je vindt de actuele cursussen (welke nog moeten plaatsvinden en de e-learnings die je nog niet hebt afgerond) onder de tab 'mijn cursussen'. De cursussen die je al hebt gevolgd en de on demand e-learnings die je al hebt afgerond, vind je onder de tab 'historie'.

Achter de cursusen onder de tab 'historie' kan via de 'drop down pijl' het certificaat worden gedownload.