Locatie pedicure opleidingen Zwolle

Locatie pedicure opleidingen Zwolle

Pediroda Zwolle

Voltastraat 23

8013 PM Zwolle

Zoek in ons totaaloverzicht naar opleidingen en cursussen die op deze locatie worden gegeven. 

Op dinsdag 16 november 2021 van 19.00 tot 20.30 uur wordt er bij opleidingsinstituut Pediroda in Zwolle een open huis avond georganiseerd voor iedereen die overweegt om als pedicure te gaan werken.

Er is op dit moment veel behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt. Bovendien biedt het vak van pedicure veel voordelen zoals veel vrijheid om je eigen tijd in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande praktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure is in ieder geval het vinden van een goede opleider. Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje komen nemen op deze open dag waarop je uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

Belangstellenden zijn van harte welkom van 19.00 tot 20.30 uur in het pand aan de Voltastraat 23 in Zwolle, om onder het genot van een kopje koffie of thee vragen te stellen en de theorie- en praktijklokalen te bekijken.

Meld je aan voor de open dag via de link op de website of per mail op info@pediroda.nl. Bellen op 0548 - 545 077 mag natuurlijk ook.

Volg Pediroda Zwolle op Facebook

                    


Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier