WEBINAR VERKOOPTRAINING

Opleidingen

Webinar Verkooptraining

 • Webinar verkooptraining:

Herken jij dit? Steek je tijd in advies voor je klant.... vervolgens gaat jouw klant het product bij een ander kopen.... Weg tijd, weg verkoop, weg investering.

Vast heel herkenbaar bij velen, wat heb je toen gedaan? Hoe ga je het een volgende keer doen? Kortom; Verkopen hoe doe je dit nou?

In deze interactieve online cursus leer je o.a. verschillende te klanttypes herkennen. Je leert over klantgedrag, maar ook wat je eigen gedrag voor invloed heeft op een klant.

.

Accreditatie (2024-2026):
DomeinOndernemerschap
Accreditatie:3 punten

 • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet, live in een webinar van drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens een webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail (geldig voor beide webinars) waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe links waarmee je automatisch toegang krijgt tot de webinars.

Een webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Tijdens de cursus verkooptraining worden onderstaande onderwerpen behandeld:


 1. Communicatie
 2. Menstypes
 3. Gedrag van de klant
 4. Eigen gedrag / persoonlijkheid
 5. Verkopen
 6. Weerstanden weerleggen

De kosten voor deelname aan de cursus verkooptraining bedragen € 70,00.


 1. Inclusief digitaal certificaat
 2. Inclusief hand-out 
 3. Geen BTW heffing op lesgeld
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
24-06-2024 19:00 - 22:00 Online
30-09-2024 19:00 - 22:00 Online