twents fonds voor vakmanschap

Woon je in Twente en wil je jezelf door scholing verder ontwikkelen tot en met maximaal MBO niveau 4? Dan kun je gebruikmaken van de persoonlijke scholingscheques van Twents Fonds voor Vakmanschap.

Wat is Twents Fonds voor Vakmanschap?

De arbeidsmarkt in de regio Twente verandert in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om werknemers én de Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap mogelijk om je te blijven ontwikkelen.

Voor wie zijn de scholingscheques?

Bent u van plan pedicure te worden of bent al pedicure en wilt u opscholen/doorleren, dan kunt u in aanmerking komen voor de  scholingscheques van het Twents Fonds voor Vakmanschap.  De scholingscheque is er voor u als pedicure,  werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen in het pedicurevak. U kunt uw cheque gebruiken om u verder te ontwikkelen binnen dit prachtige vakgebied.

Voorwaarden:

  • Je woont in Twente
  • De gewenste scholing is maximaal op MBO-niveau 4 (Pedicure is niveau 3 gelijkwaardig, Medisch Pedicure is niveau 4 gelijkwaardig)
  • Er is geen/onvoldoende financiering beschikbaar uit andere fondsen of regelingen om jouw opleiding van te betalen
  • Je volgt jouw opleiding bij Pediroda

Hoe werkt het?

Je vraagt een loopbaangesprek aan bij een loopbaanconsulent van het Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij beoordelen of je aan alle voorwaarden voldoet en in aanmerking komt voor een scholingscheque. Vervolgens stellen jullie samen een scholingsplan op (Pediroda maakt voor jou een Persoonlijk Opleidingsplan dat je hiervoor kunt gebruiken).  Ook tijdens je opleiding blijven jullie in contact. 

aanmelden bij het Twents Fonds voor Vakmanschap, klik op de knop hieronder 

klik op de knop om u aan te melden, het kost niets