E-LEARNING WERKSTOFFEN EN INGREDIËNTEN

Opleidingen

E-learning Werkstoffen en ingrediënten

Tijdens deze E-learning "Werkstoffen en ingrediënten' die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse hoofdstukken met leerstof die telkens worden afgesloten met enkele multiple choice vragen. Nadat je de vragen aan het einde van elk hoofdstuk juist hebt beantwoord, kun je verder naar het volgende hoofdstuk. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen en de bijbehorende vragen juist hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend. Je beantwoordt daarbij 20 multiple choice examenvragen waarvan 70% van de vragen goed moet worden beantwoord. Bij een percentage van minder dan 70% juiste antwoorden ben je nog niet geslaagd en word je teruggeleid naar de lesstof. Na het opnieuw doornemen van de lesstof en het juist beantwoorden van de vragen, behorende bij de hoofdstukken, kun je het examen opnieuw maken. Je kunt dit traject een onbeperkt aantal keren herhalen totdat je een voldoende examenresultaat hebt behaald.

Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

Accreditatie

Deze cursus is door Procert geaccrediteerd met 2 punten in het domein Omgevingsbewust handelen.

.

E-learning Anamnese, screening en voetonderzoek kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

En vergeet daarbij vooral niet je KRP nummer in te vullen!!!

Accreditatie

Deze E-learning is geaccrediteerd met 2 punten in het domein Omgevingsbewust handelen.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Als pedicure werk je met verschillende crèmes, scrubs, oliën en zalven om de huidconditie van de voeten in topconditie te brengen/houden. Misschien heb je wel eens gekeken op de verpakking van je producten, hierop staat namelijk welke ingrediënten het product bevat. 

.

Tijdens de e-learning werkstoffen en ingrediënten krijg je uitleg over o.a. de werkzame stoffen van de producten.

.

De e-learning is ingedeeld in diverse hoofdstukken over: 

  • cosmetica, 
  • ingrediënten, 
  • werkzame stoffen, 
  • uitwendige verzorgingsproducten en 
  • substanties.

De kosten voor de aanschaf van deze on demand e-learning "Werkstoffen en ingrediënten" bedragen € 39,95

  • Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld

.

E-learning kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

.

Na aanschaf en betaling van de cursus, verschijnt de e-learning automatisch in uw overzicht in uw eigen dashboard account van Pediroda.

.

Je vindt de actuele cursussen (welke nog moeten plaatsvinden en de e-learnings die je nog niet hebt afgerond) onder de tab 'mijn cursussen'. De cursussen die je al hebt gevolgd en de on demand e-learnings die je al hebt afgerond, vind je onder de tab 'historie'.

Achter de cursusen onder de tab 'historie' kan via de 'drop down pijl' het certificaat worden gedownload.