cursussen technieken opleiding Medisch Pedicure

Onderstaande onderdelen van de opleiding Medisch Pedicure zijn tevens 'los' als cursus te volgen:

Antidruktechniek

Antidruk wordt toegepast om drukplekken op of onder de voet en/of tenen te ontlasten. Het verantwoord leren toepassen van antidruktechniek is voor u als medisch pedicure van groot belang om cliënten , die dergelijke voetproblemen hebben op een professionele wijze te kunnen helpen. Meer informatie over de cursus Antidruktechniek via deze link.


Nagelprothese en geltechniek

De cursus nagelreparatie (prothese) kan een grote aanvulling zijn op uw diploma pedicure. Met deze techniek is het mogelijk om afwijkende groei van nagels te corrigeren of te repareren met behulp van acryl EN gel. Meer informatie over de cursus Nagelprothese en geltechniek via deze link.

.

Nagelregulatie

Tijdens de cursus nagelregulatie leert u de behandeling van diverse nagelregulatietechnieken en het behandelen van verschillende nagelaandoeningen en nagelingroeiing. Meer informatie over de cursus Nagelregulatie via deze link. 


Orthesiologie

Tijdens de cursus orthesiologie leert u het vervaardigen van siliconen hulpstukjes voor tussen en rondom de tenen. Met deze methode kunt u diverse drukplekken met name aan en tussen de tenen reguleren. Meer informatie over de cursus Orthesiologie via deze link. 

.

Bekijk ook onderstaand een video van de tweede lesdag van de cursus Orthesiologie bij Pediroda: