Locatie pedicure opleidingen Apeldoorn

Locatie pedicure opleidingen Apeldoorn

Pediroda Apeldoorn

Lange Amerikaweg 63
7332 BP  Apeldoorn

N.B. voor deze locatie geldt betaald parkeren!!

Zoek in ons totaaloverzicht naar opleidingen en cursussen die op deze locatie worden gegeven.

Volg Pediroda Apeldoorn op Facebook: Op donderdag 19 januari 2023, van 19.15 uur – 20.30 uur wordt er bij Pediroda in Apeldoorn een open huis avond georganiseerd voor iedereen die een opleiding tot pedicure overweegt.

Er is op dit moment veel behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt. Bovendien biedt het vak van pedicure veel voordelen zoals veel vrijheid om je eigen tijd in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande praktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een branche erkende Basispedicure opleiding? Bij Opleidingsinstituut kun je kiezen voor de klassikale Basispedicure opleiding of de E-learning Basispedicure. Wij vertellen je er graag meer over en wij nodigen je dan ook graag uit voor deze open huis avond. Bij voldoende belangstelling starten de opleidingen op de Pediroda locaties weer in januari 2023.

Ook als je al Basispedicure bent, biedt Opleidingsinstituut Pediroda veel mogelijkheden voor vervolgopleidingen zoals de opleiding tot Medisch Pedicure, Medisch Pedicure Sport of Oncologisch Voetzorgverlener. Verder vertellen we je ook graag alles over onze nieuwe opleiding Schoonheidsspecialiste en ons uitgebreide nascholingsprogramma.


De eerste stap op weg naar een mooie carrière is het vinden van een goede opleider. Opleidingsinstituut Pediroda mocht inmiddels al vele studenten een persoonlijke, professionele en passende begeleiding geven tijdens hun studie waarna ze konden beginnen aan een succesvolle carrière. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist langskomen op dit open huis waarop je uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.


Belangstellenden zijn van harte welkom van 19.15 – 20.30 uur in het pand aan de Lange Amerikaweg 63 in Apeldoorn, om onder het genot van een kopje koffie of thee vragen te stellen en de theorie- en praktijklokalen te bekijken.


Je mag op deze avond vrij binnenlopen, maar wil je zeker weten dat we je uitgebreid te woord kunnen staan, meld je dan eerst aan via de inschrijflink of per mail op info@pediroda.nl. Bellen op 0548 - 545 077 mag natuurlijk ook.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.