WEBINAR SOCIAL MEDIA TRAINING

Opleidingen

Webinar Social Media Training

De Social Media Cursus van Pediroda is bedoeld voor pedicures die meer willen weten over het effectief inzetten van de 'socials' voor hun praktijk en daar op dit moment nog niet echt mee bezig zijn. Na deze cursus heb je geleerd welke Social Media kanalen vooral geschikt zijn voor pedicures en hoe je deze zou kunnen gebruiken voor jouw onderneming. 

Hoe klein of groot je bedrijf ook is, het inzetten van Social Media kent vele voordelen en is eigenlijk voor iedereen die een bedrijf runt, onmisbaar. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het afgelopen jaar zo'n 14 miljoen Nederlanders actief waren op één of meerdere sociale media. Dat maakt dat het gebruik van Social Media tegenwoordig dé manier is om jouw doelgroep te bereiken en je boodschap bij de juiste mensen af te leveren.

Tijdens de Social Media Training die als webinar wordt gegeven in een interactieve duo-presentatie, leer je welk platform bij uitstek geschikt is voor pedicures om doelen te bereiken zoals o.a. het uitbreiden van je klantenkring, meer naamsbekendheid en het vergaren van vakkennis. Je wordt live meegenomen op het internet en naar de diverse social media kanalen om te ervaren hoe je je accounts het beste in kunt richten en op welke manier je dat kunt doen. Uiteraard leer je ook over het plaatsen van content, betaalde advertenties en meer.

De exclusieve video's die je in de cursus te zien krijgt, maar die je ook later via de de URL's op de hand out nogmaals in je eigen tempo kunt bekijken, helpen je om ná de cursus zelf met je socials aan de slag te gaan.

.

Accreditatie (2024-2026):
DomeinOndernemerschap
Accreditatie:3 punten 
  • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet, live in één webinar van ca. twee-en-een-half à drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens het webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe link waarmee je automatisch toegang krijgt tot het webinar.

Het webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.

Tijdens de training krijg je exclusieve video's te zien en word je ook 'live' via internet meegenomen naar de diverse socials en ontvang je waardevolle informatie, tips en tricks over wat je het beste kunt doen om Social Media te laten werken voor jouw praktijk. 

Daarbij worden diverse belangrijke onderdelen en vragen behandeld zoals: Hoe maak ik een Facebook zakelijke pagina aan, welke berichten kan ik het beste plaatsen, hoe kan ik berichten inplannen, hoe kan ik een betaalde advertentie maken, etc.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Tijdens de training wordt aan de hand van een duidelijke presentatie en exclusieve video's maar ook live via internet uitgelegd hoe de belangrijkste Socials kunnen werken voor jouw praktijk.

Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over hoe je een Facebook zakelijke pagina maakt, maar ook hoe je berichten kunt inplannen op je pagina agenda, hoe je een betaalde advertentie of gesponsord bericht kunt maken, hoe je je doelgroepen daarvoor kunt instellen en hoe je je postvak in kunt beheren.

Behalve Facebook worden ook andere social media kanalen zoals bijvoorbeeld Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube behandeld.

Met behulp van de hand-out die je ontvangt, kun je heel eenvoudig alle video's en informatie nogmaals bekijken en nalezen en kun je zelf ook ná de cursus aan de slag met je Socials. 

De kosten voor deelname aan deze online cursus bedragen € 70,00

  • Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  • Inclusief hand-out
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
25-06-2024 19:00 - 21:30 Online