E-LEARNING WRATTEN

Opleidingen

E-learning Wratten

Tijdens deze e-learning 'Wratten' die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse hoofdstukken met leerstof die telkens worden afgesloten met enkele multiple choice vragen. Nadat je de vragen aan het einde van elk hoofdstuk juist hebt beantwoord, kun je verder naar het volgende hoofdstuk. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen en de bijbehorende vragen juist hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend. Je beantwoordt daarbij 20 multiple choice examenvragen waarvan 70% van de vragen goed moet worden beantwoord. Bij een percentage van minder dan 70% juiste antwoorden ben je nog niet geslaagd en word je teruggeleid naar de lesstof. Na het opnieuw doornemen van de lesstof en het juist beantwoorden van de vragen, behorende bij de hoofdstukken, kun je het examen opnieuw maken. Je kunt dit traject een onbeperkt aantal keren herhalen totdat je een voldoende examenresultaat hebt behaald.

Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

Accreditatie

2 punten voetzorg Algemeen

.

E-learning Wratten kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

En vergeet daarbij vooral niet je KRP nummer in te vullen!!!

Klik hier om uw inhoud te bewerken

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

In deze e-learning over wratten leer je veel over allerlei soorten wratten, op diverse delen van het lichaam. Als pedicure zul je (bijna) alleen te maken krijgen met wratten op en onder de voeten van je cliënten, maar deze e-learning behandelt ook wratten op andere plaatsen. Als eerste wordt uitgelegd wat wratten zijn en wordt aandacht besteed aan de meest voorkomende soorten wratten, wat de oorzaken zijn van het ontstaan van wratten en de kenmerken en symptomen van de diverse soorten.

.

Verder wordt de diagnose van wratten en eventuele doorverwijzing behandeld en worden diverse behandelmethoden (door de cliënt zelf, door de huisarts, door de pedicure of door een specialist) beschreven.

Ook de mythen en feiten over wratten komen in deze e-learning aan de orde en tot slot wordt een aantal belangrijke aandachtspunten beschreven en ontvang je informatie m.b.t. betrouwbare informatiebronnen over wratten.

De e-learning is ingedeeld in de volgende hoofdstukken:

.

Hoofdstuk 1 Inleiding
Hoofdstuk 2 Verschillende soorten wratten
Hoofdstuk 3 Diagnose en doorverwijzing
Hoofdstuk 4 Behandelingsopties
Hoofdstuk 5 Mythen en feiten over wratten en belangrijke aandachtspunten
Hoofdstuk 6 Betrouwbare informatiebronnen over wratten

.

Aan het einde van elk hoofdstuk krijg je twee vragen in beeld met elk drie antwoordmogelijkheden. Geef bij elke vraag aan welk antwoord volgens jou goed is. Wanneer je beide vragen goed hebt beantwoord, kun je door naar het volgende hoofdstuk. 

.

Leerdoelen

Door middel van de geschreven lesstof, informatieve video's en documenten die je kunt downloaden, krijg je een duidelijk overzicht van de soorten wratten die er bestaan en op welke lichaamsdelen deze zich bevinden. Je leert over hoe de juiste diagnose kan worden gesteld en wanneer een arts maar ook jij als pedicure moet doorverwijzen en je krijgt duidelijke informatie over diverse behandelingsopties. 

Ook leer je over mythen en feiten met betrekking tot wratten en met welke belangrijke aandachtspunten je rekening moet houden bij wratten bij bepaalde cliënten zoals kinderen, jongvolwassenen of mensen met een verzwakt immuunsysteem. Tot slot worden enkele betrouwbare informatiebronnen genoemd die je kunt raadplegen wanneer je (nog) meer wilt weten over wratten.

Als pedicure zul je regelmatig cliënten met (voet)wratten tegenkomen; met de kennis uit deze e-learning weet je hoe je deze cliënten kunt behandelen of doorverwijzen. 

De kosten voor de aanschaf van deze on demand e-learning "Wratten" bedragen € 39,95.

.

  • Inclusief Pediroda certificaat (digitaal)
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld

.

E-learning kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

.

Na aanschaf en betaling van de cursus, verschijnt de e-learning automatisch in uw overzicht in uw eigen dashboard account van Pediroda.

.

Je vindt de actuele cursussen (welke nog moeten plaatsvinden en de e-learnings die je nog niet hebt afgerond) onder de tab 'mijn cursussen'. De cursussen die je al hebt gevolgd en de on demand e-learnings die je al hebt afgerond, vind je onder de tab 'historie'.

Achter de cursusen onder de tab 'historie' kan via de 'drop down pijl' het certificaat worden gedownload.