E-LEARNING ANAMNESE, SCREENING EN VOETONDERZOEK

Opleidingen

E-learning anamnese, screening en voetonderzoek

Tijdens deze E-learning "Anamnese, screening en voetonderzoek' die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse blokken met leerstof afgewisseld met diverse multiple choice vragen. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

.

Nadat je deze vragen positief hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend en kun je de examenvragen dus beantwoorden. Je beantwoordt 20 multiple choice examenvragen waarvan 70% van de vragen goed moet worden beantwoord. Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

.

Accreditatie

Deze cursus is door Procert geaccrediteerd met 2 punten in het domein Voetzorg - Diabetes Mellitus (vanaf 1-1-2024 valt deze cursus in het domein 'Voetzorg gespecialiseerd').

E-learning Anamnese, screening en voetonderzoek kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

En vergeet daarbij vooral niet je KRP nummer in te vullen!!!

monofilament

Werkwijze

Via je eigen account op het Pediroda dashboard zie je bij 'mijn cursussen' een overzicht van alle nog niet afgeronde door jou bestelde cursussen en on demand e-learnings die je nog live op locatie of online via webinar/zoom/teams of via een ‘on demand’ trainingsstrategie gaat volgen.

Heb je een On demand E-learning besteld en ontvangen, dan kun je via ditzelfde dashboard telkens weer toegang krijgen tot de cursus om deze te volgen. Ben je halverwege het volgen van de cursus en het invullen van de antwoorden gestopt om later verder te gaan, dan kun je ook via dit dashboard de cursus steeds opnieuw oproepen en verder gaan waar je gebleven was. Pas nadat je de On demand E-learning cursus succesvol hebt afgerond, zal deze uit het 'mijn curussen' overzicht verdwijnen en worden toegevoegd aan je cursus overzicht onder de knop 'historie’.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Stap voor stap wordt in deze e-learning uitgelegd hoe een anamnese op de juiste manier wordt afgenomen en welke methodes en hulpmiddelen worden gebruikt om tot een juiste anamnese te komen. Deze e-learning behandelt bovendien uitvoerig het voetonderzoek en de screening met als doel tot een juiste en werkbare anamnese te komen. 

.

Leerdoelen

Time management eerste consult, wat is belangrijk voor een goede anamnese en wat niet, herkennen verschillende testresultaten zoals proprioceptie, sensibele neuropathie. Het interpreteren van temperatuurverschillen.

.

monofilament                   

  • e kosten voor de aanschaf van deze on demand e-learning "Anamnese, screening en voetonderzoek" bedragen € 39,95
  • Inclusief Pediroda certificaat (digitaal)
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld

.

E-learning kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

.

Na aanschaf en betaling van de cursus, verschijnt de e-learning automatisch in uw overzicht in uw eigen dashboard account van Pediroda.

.

Je vindt de actuele cursussen (welke nog moeten plaatsvinden en de e-learnings die je nog niet hebt afgerond) onder de tab 'mijn cursussen'. De cursussen die je al hebt gevolgd en de on demand e-learnings die je al hebt afgerond, vind je onder de tab 'historie'.

Achter de cursusen onder de tab 'historie' kan via de 'drop down pijl' het certificaat worden gedownload.