WEBINAR NAGELAANDOENINGEN

Opleidingen

Webinar Nagelaandoeningen

Niet elke cliënt in de pedicurepraktijk of nagelsalon heeft gezonde, roze en gladde nagels. Er zijn verschillende aangeboren en verworven nagelafwijkingen en -aandoeningen die je tijdens je werk als pedicure of nagelstylist kunt tegenkomen. Tijdens de cursus Nagelaandoeningen worden deze besproken en deelt de docent haar brede kennis en ervaring over dit onderwerp met de deelnemers. Daarbij wordt de theoretische en praktische kennis behandeld, maar ook komt de instrumentele behandeling van de diverse aandoeningen aan bod. Bij elke nagelaandoening wordt naar de oorzaak, het gevolg en de behandelmethode gekeken en uitgelegd.

Deze cursus is bestemd voor voetverzorgers die hun kennis over nagelaandoeningen en kunde op het gebied van nagelbehandelingsmethoden vakbekwaam willen uitbreiden.

Het uiteindelijke doel van de cursus is dat de deelnemers zich de kennis van onderdelen van de natuurlijke nagel eigen maken. Ook kun je de geleerde stof goed gebruiken om problemen om en nabij de nagelplaat te herkennen en indien mogelijk te voorkomen

Je leert welke problemen je zelf kunt verhelpen en hoe je dat moet doen. Ook leer je welke problemen je niet zelf kunt verhelpen en naar wie je je klant dan kunt doorsturen. Na afronding van de cursus ben je tevens in staat om het beste product voor de nagelplaat van jouw klant te kiezen. 

.

Accreditatie (2024-2026):
DomeinOmgevingsbewust handelen
Accreditatie:1 punt
DomeinVoetzorg Algemeen niveau 4
Accreditatie: 2 punten

  • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet via live webinar. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens een webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail (geldig voor beide webinars) waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe links waarmee je automatisch toegang krijgt tot de webinars.

Een webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.Klik hier om uw inhoud te bewerken

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Tijdens de themadag Nagelaandoeningen komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Anatomie van de nagel
  • Pathologie van de nagel
  • Nagelafwijking/onychopathie
  • Kleurafwijking
  • Behandeling

De kosten voor deelname aan deze online cursus bedragen € 70,00

  • Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  • Inclusief hand-out
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
30-07-2024 09:00 - 12:00 Online
03-10-2024 19:00 - 22:00 Online