INFO AVOND DAVINCI SOFTWARE

Opleidingen

info avond DaVinci software

Je leven een beetje leuker en makkelijker met Da Vinci Pedicure Software

Dinsdag 9 juli is Lidwien van Da Vinci bij ons in Almelo om meer te vertellen over de Da Vinci Pedicure Software en wat het voor jou kan doen. 

.

Da Vinci maakt al 27 jaar langs software en helpt iedere dag meer dan 2000 salons en praktijken met hun programma. Het programma heeft een digitaal afsprakenboek, optie voor je klanten om online te boeken, een fijn en duidelijk klantenbestand met mooie voetenkaarten, facturatie, marketing voor je klanten, cijfers voor je administratie en de WKKGZ is ook meteen geregeld. Tijdens deze avond laat Lidwien je van alles zien en mag je natuurlijk ook meteen al je vragen stellen. Wil je alvast meer weten over Da Vinci? Kijk dan op: www.dvi.nl/pedicure

Zoek op de Agendatab naar de juiste datum en klik op de inschrijfbutton om je in te schrijven voor deze avond.

 

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Da Vinci maakt al 27 jaar langs software en helpt iedere dag meer dan 2000 salons en praktijken met hun programma.Klik hier om uw inhoud te bewerken.

.

Tijdens deze info avond worden de mogelijkheden uitgelegd en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aan deelname aan de info avond over de DaVinci software zijn geen kosten verbonden

Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
09-07-2024 19:30 - 21:00 Pediroda Almelo