VERWENDAG HUMANITAS

Opleidingen

Verwendag Humanitas

Humanitas verwendag

Reeds enkele jaren achtereen organiseert Humanitas jaarlijks een verwendag voor mensen die op straat leven, mensen met een verslaving, mensen die over het algemeen alles zijn kwijt geraakt. Zij worden tijdens de verwendag in de watten gelegd; voor velen een ongekende luxe. Ook dit jaar worden er weer een zogenoemde Humanidag georganiseerd op de Humanitas locatie in Almelo. Bij de Agendatab vind je de data wanneer deze dag(en) gepland staan.

Lokale restaurants, kappers, pedicures en organisaties werken belangeloos mee om van deze dag een waar feest te maken.

Ongeveer honderd cliënten van onder meer Humanitas, Leger des Heils en Tactus worden tussen 10.00 en 17.00 uur getrakteerd op nieuwe kleding, schoenen en een tasje met toiletartikelen.

Omdat deze mensen meestal erg verwaarloosde voeten hebben, kun jij als pedicure (in opleiding) hier heel veel van leren én je levert een belangrijke bijdrage aan dit mooie initiatief van Stichting Humanitas. 

Ook Pediroda werkt mee aan deze Humanitas verwendag. We streven ernaar om een team van vijf pedicures in opleiding en een docente de hele dag gratis voetbehandelingen te laten geven aan mensen waar een pedicure behandeling normaliter niet binnen het bereik ligt.

Voor de komende Humanitas verwendag zoeken we nog vrijwilligers! Lijkt het je leuk om deze dag van de partij te zijn (een mooie ervaring en voor eten en drinken wordt gezorgd), meld je dan snel aan via de oranje cursusagenda button of stuur een e-mail naar info@pediroda.nl.

 

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Deelname als pedicure in opleiding aan de Humanitas verwendag  is een mooie ervaring.

Een prachtig initiatief waar ons team van 5 cursisten en een docente de hele dag gratis voetbehandelingen geven aan mensen waar een pedicure behandeling normaliter niet binnen hun bereik ligt.


Ondernemen met oog voor de medemens is een van de doelstellingen van Pediroda en daarom willen we ook deze keer weer graag meewerken aan dit mooie initiatief van Humanitas. 

Locatie: 

Humanitas Almelo

Deelname aan deze verwendag is gratis; er is een docent van Pediroda als begeleider aanwezig. Voor eten en drinken die dag wordt gezorgd.

Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
20-06-2024 09:00 - 16:00 Humanitas Almelo