Opleidingen

Verwendag Humanitas

Humanitas verwendag

Reeds enkele jaren achtereen organiseert Humanitas in april en in oktober een verwendag voor mensen die op straat leven, mensen met een verslaving, mensen die over het algemeen alles zijn kwijt geraakt. Zij worden tijdens de verwendag in de watten gelegd; voor velen een ongekende luxe. 

Ook Pediroda werkt mee aan deze Humanitas verwendagen die tweemaal per jaar worden georganiseerd. We streven ernaar om een team van 5 cursisten en een docente de hele dag gratis voetbehandelingen te laten geven aan mensen waar een pedicure behandeling normaliter niet binnen het bereik ligt. 

Voor de komende Humanitas verwendag zoeken we nog vrijwilligers! Lijkt het je leuk om deze dag van de partij te zijn (een mooie ervaring en voor eten en drinken wordt gezorgd), meld je dan snel aan via de agenda of stuur een e-mail naar info@pediroda.nl.

      

 

Bekijk de data en locaties van de deze opleiding en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

Deelname als pedicure in opleiding aan de Humanitas verwendag op donderdag 17 oktober a.s. is een mooie ervaring.

Een prachtig initiatief waar ons team van 5 cursisten en een docente de hele dag gratis voetbehandelingen geven aan mensen waar een pedicure behandeling normaliter niet binnen hun bereik ligt.


Ondernemen met oog voor de medemens is 1 van de doelstellingen van Pediroda en daarom willen we ook deze keer weer graag meewerken aan dit mooie initiatief van Humanitas. 

Locatie: 

Humanitas Almelo

 
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
22-10-2020 09:00 - 16:00 Humanitas