ONDERNEMERSVAARDIGHEDEN

Opleidingen

Ondernemersvaardigheden

Studenten van de klassikale opleiding krijgen uitleg tijdens een twee avonden durende workshop en krijgen de links toegestuurd van de YouTube video's waarop alle opdrachten en het systeem worden uitgelegd. 

Studenten van de E-learning krijgen een klassikale lesavond aangeboden en krijgen de links toegestuurd van de YouTube video's waarop alle opdrachten en het systeem worden uitgelegd.

Tijdens de 1e klassikale lesavond legt de docent uit hoe het TCI online systeem voor het ondernemersvaardighedentraject werkt en voor klassikale studenten geldt dat tijdens de tweede klassikale lesavond samen een begin met de eerste opdrachten van het portfolio wordt gemaakt.

Het is ook mogelijk om het ondernemersvaardighedentraject zelfstandig met alleen de begeleiding van een coach af te leggen, zonder de fysieke lessen. Wil je je opgeven om de module Ondernemersvaardigheden af te leggen via dit traject, neem dan contact met ons op dan melden wij je aan en ontvang je meteen alle informatie om te starten. Stuur een mail naar info@pediroda.nl of bel ons op 0548 - 545 077.

Je krijgt de beschikking over de YouTube playlist links met video's waarin alle opdrachten van de module Ondernemersvaardighede uitvoerig worden besproken.

Je coach begeleidt je tijdens het hele traject. Via het TCI online systeem (waarvan je de inlogcodes ontvangt om te werken in uw eigen leeromgeving) lever je telkens een gemaakte opdracht in die je van je coach terugkrijgt, eventueel met feedback of goedgekeurd. 

Zodra alle opdrachten akkoord zijn bevonden, kun je het gehele portfolio via TCI-online aan het examenbureau aanleveren. Dit gaat via de knop INDIENEN. Zodra het portfolio bij het examenbureau binnen is, krijg je automatisch een oproep voor het mondeling examen (het assessmentgesprek).

Oud/nieuw BKD Voetzorg

Het Branche Kwalificatie Dossier Voetzorg (BKD) vormt de basis van het branchediploma Basispedicure en Medisch Pedicure. In 2022 is het BKD en daarmee ook een deel van de lesstof aangepast. Heb jij jouw opleiding gevolgd ten tijde van het 'oude' BKD? (je valt in het oude BKD als jouw eerste examen vóór 1 september 2022 heeft plaatsgevonden) en moet je de module Ondernemersvaardigheden nog afronden? Doe dat dan, inclusief examens vóór 31 juli 2023. Anders word je automatisch overgezet naar het nieuwe BKD zodat je overnieuw moet beginnen met de module Ondernemersvaardigheden. Deze bevat voor het nieuwe BKD namelijk compleet andere opdrachten.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Een student van de opleiding Basispedicure maakt het portfolio op niveau 3. Een student van de opleiding Medisch Pedicure maakt het portfolio op niveau 4. Heb je niveau 3 al succesvol afgerond en wil je meteen door met niveau 4, dan kun je kiezen voor de aanvulling van niveau 3 naar niveau 4, waarbij je nog slechts vier opdrachten hoeft te maken.

De opdrachten (acht stuks voor niveau 3 en 10 stuks niveau 4) staan allemaal in een digitale leeromgeving van TCI-online. Van alle opdrachten zijn ook video’s opgenomen waarin duidelijk wordt uitgelegd wat er van je wordt verwacht en hoe je opdracht het beste kunt maken. De YT link van de betreffende playlist met de video's ontvang je samen met de inlogcodes voor TCI en een begeleidend schrijven.

Je ontvangt de inlogcodes om te werken in het systeem van TCI online en je wordt geïnformeerd wie jouw coach is die je gedurende het traject bij zal staan. Je maakt telkens één opdracht die vervolgens door jouw coach wordt beoordeeld en daarna wordt goedgekeurd, danwel teruggestuurd met opmerkingen. Nadag een opdracht helemaal is goedgekeurd, kun je verder met een volgende opdracht. 

Zodra alle opdrachten akkoord zijn bevonden, kun je het gehele portfolio via TCI-online aan het examenbureau aanleveren. Dit gaat via de knop INDIENEN. Zodra het portfolio bij het examenbureau binnen is, krijg je automatisch een oproep voor het mondeling examen (het assessmentgesprek).

Voor de afsluiting van het het onderdeel Ondernemersvaardigheden met een examen (assessment), betaal je de examen kosten rechtstreeks aan het examenbureau TCI.

Informatie TCI:

In het service level agreement behorende bij het contract is opgenomen dat per niveau de kosten voor een portfolio-assessment € 165,- in rekening wordt gebracht. 

De € 27,- zijn administratieve kosten, waaronder ook de kosten voor het toezicht op de examens door de toezichthouder aangewezen door Stichting Bravo.

Kosten 


Studenten Basis Opleiding Pedicure

Module Ondernemersvaardigheden en gebruik e-learning systeem portfolio (1 jaar geldig)€ 315,00
* Mondeling examen ondernemersvaardigheden€ 165,00


Kosten lessen en coaching € 200.- (voor klassikale basispedicure studenten zijn twee klassikale lessen bij de opleiding inbegrepen). Een E-learning student krijgt 1 klassikale les aangeboden, voor de uitleg van het systeem. 

Voor het gebruik van het Pediroda E-learningsysteem en de begeleiding van een persoonlijke coach betaal je € 65,00 Euro per jaar.


Kosten TCI:

Indien je het onderdeel Ondernemersvaardigheden wil afsluiten met een examen (assessment), betaal je de examen kosten rechtstreeks aan het examenbureau TCI.

In het service level agreement behorende bij het contract is opgenomen dat per niveau de kosten voor een portfolio-assessment € 165,- in rekening wordt gebracht. 

€ 27,- zijn administratieve kosten, waaronder ook de kosten voor het toezicht op de examens door de toezichthouder aangewezen door Stichting Bravo.

Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
11-06-2024 02-07-2024 13:00 - 16:00 Pediroda Rotterdam