Opleidingen

Ondernemersvaardigheden

Tijdens de 2 avonden durende workshop, legt uw docent uit hoe het Pediroda E-learningsysteem voor het ondernemersvaardighedentraject werkt en maakt u een begin met de eerste opdrachten van het portfolio.

U neemt uw laptop mee en gaat in uw eigen leeromgeving aan de slag met uw opdrachten. Uw docent licht de diverse opdrachten toe en gaat samen met u op weg naar een mooi portfolio. 

Het is ook mogelijk om het ondernemersvaardighedentraject zelfstandig met alleen de begeleiding van een coach af te leggen, zonder de fysieke lessen.

U krijgt de beschikking over vier digitale lessen Ondernemersvaardigheden. In deze video's worden alle opdrachten uitvoerig besproken.

Uw coach begeleidt u tijdens het hele traject. Via het Pediroda E-learningsysteem (waarvan u inlogcodes ontvangt om te werken in uw eigen leeromgeving) levert u telkens een gemaakte opdracht in die u van uw coach terugkrijg, eventueel met feedback of goedgekeurd. 

Als alle opdrachten zijn afgerond, voegt de coach deze samen tot één PDF bestand. Dit portfolio uploadt u vervolgens zelf in uw TCI portaal waarna u van TCI een uitnodiging ontvangt voor het assessment.

Bekijk de data van dit Webinar en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

Iedere student maakt het portfolio in principe op niveau 4. Dit is het niveau voor medisch pedicures.

De opdrachten worden gemaakt op de laptop in de klas. Deze laptop dient u zelf mee te brengen. Heeft u geen laptop, kunt u meekijken bij uw mede studenten. 

U maakt 11 opdrachten. Indien u specifiek aangeeft niet op niveau 4 maar op niveau 3 te willen starten, maakt u 8 opdrachten.

U wordt tijdens het assessment (mondeling examen) beoordeeld op het niveau dat u zelf aangeeft; 3 of 4.

Als u in de basisopleiding zit en eventueel aansluitend of later doorgaat voor medisch pedicure, is het verstandig uw portfolio op niveau 4 te maken. Dat scheelt een hoop stress en geld.

De module Ondernemersvaardigheden is in principe onderdeel van de opleiding Basis-/medisch pedicure. De twee fysieke avonden worden dus niet extra in rekening gebracht indien u deze opleiding bij Pediroda heeft gevolgd.

 

Voor het gebruik van het Pediroda E-learningsysteem en de begeleiding van een persoonlijke coach betaalt u 65,00 Euro per jaar.

Indien u het onderdeel Ondernemersvaardigheden wilt afsluiten met een examen (assessment) , betaalt u de examen kosten rechtstreeks aan het examenbureau TCI.