E-LEARNING CHRONISCH VENEUZE INSUFFICIËNTIE

Opleidingen

E-learning Chronisch veneuze insufficiëntie

Tijdens deze E-learning "Chronisch veneuze insufficiëntie"die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse hoofdstukken met leerstof die telkens worden afgesloten met enkele multiple choice vragen. Nadat je de vragen aan het einde van elk hoofdstuk juist hebt beantwoord, kun je verder naar het volgende hoofdstuk. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen en de bijbehorende vragen juist hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend. Je beantwoordt daarbij 20 multiple choice examenvragen waarvan 70% van de vragen goed moet worden beantwoord. Bij een percentage van minder dan 70% juiste antwoorden ben je nog niet geslaagd en word je teruggeleid naar de lesstof. Na het opnieuw doornemen van de lesstof en het juist beantwoorden van de vragen, behorende bij de hoofdstukken, kun je het examen opnieuw maken. Je kunt dit traject een onbeperkt aantal keren herhalen totdat je een voldoende examenresultaat hebt behaald.

Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

Accreditatie

Deze cursus is door Procert geaccrediteerd met 2 punten in het domein 'Voetzorg specialistisch').

.

E-learning CVI kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

En vergeet daarbij vooral niet je KRP nummer in te vullen!!!

Wat is veneuze insufficiëntie?

Werkwijze

Via je eigen account op het Pediroda dashboard zie je bij 'mijn cursussen' een overzicht van alle nog niet afgeronde door jou bestelde cursussen en on demand e-learnings. Het betreft dus alle cursussen die je hebt aangeschaft en die je nog live op locatie of online via webinar/zoom/teams of via een ‘on demand’ trainingsstrategie gaat volgen.

Heb je een On demand E-learning besteld en ontvangen, dan kun je via ditzelfde dashboard telkens weer toegang krijgen tot de cursus om deze te volgen. Ben je halverwege het volgen van de cursus en het invullen van de antwoorden gestopt om later verder te gaan, dan kun je ook via dit dashboard de cursus steeds opnieuw oproepen en verder gaan waar je gebleven was. Pas nadat je de On demand E-learning cursus succesvol hebt afgerond, zal deze uit het 'mijn curussen' overzicht verdwijnen en worden toegevoegd aan je cursus overzicht onder de knop 'historie’.

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

CVI wordt veroorzaakt door een decompensatie (falen van de functie) van het veneuze systeem gepaard gaande met reflux (terugval) van bloed in de aderen van het onderbeen in verticale positie. Vaak is de oorzaak verzwakte aderen of incompetente kleppen in de aderen. 

.

Leeftijd maar ook erfelijkheid en langdurende belasting door een inactieve leefstijl, overgewicht, uitoefenen van een staand beroep, het frequent dragen schoenen met hoge hakken, voetstandsafwijkingen, langdurig gebruik van NSAID’s of bepaalde medicatie tegen een hoge bloeddruk, kunnen ook ten grondslag liggen van het ontstaan van CVI. Als pedicure kun jij ook hiermee te maken krijgen in je dagelijkse pedicurepraktijk.

.

Leerdoelen

CVI kent vele verschijningsvormen, kent verschillende oorzaken en kent verschillende gevolgen voor de patiënt. Een adequate screening en behandelplan zijn uiterst belangrijk om tot een goede verwijzing te komen. Soms kan men volstaan met steunkousen of andere antidrukmiddelen, soms is een chirurgische interventie noodzakelijk. Als Voetzorg professional speel jij hierin een belangrijke rol. 

.

                              Wat is veneuze insufficiëntie?

De kosten voor de aanschaf van deze on demand e-learning "Anamnese, screening en voetonderzoek" bedragen € 39,95

  • Inclusief Pediroda certificaat (digitaal)
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld

.

E-learning kopen

Je kunt deze cursus online boeken via de knop "Bestel cursus". Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je persoonlijke account op het Pediroda dashboard. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan moet je dit eerst aanmaken via de knop 'Registreer nu".

.

Na aanschaf en betaling van de cursus, verschijnt de e-learning automatisch in uw overzicht in uw eigen dashboard account van Pediroda.

.

Je vindt de actuele cursussen (welke nog moeten plaatsvinden en de e-learnings die je nog niet hebt afgerond) onder de tab 'mijn cursussen'. De cursussen die je al hebt gevolgd en de on demand e-learnings die je al hebt afgerond, vind je onder de tab 'historie'.

Achter de cursusen onder de tab 'historie' kan via de 'drop down pijl' het certificaat worden gedownload.