leren met subsidie

Subsidiemogelijkheden

Pediroda is deelnemer aan diverse subsidieprojecten zodat we studenten de gelegenheid kunnen bieden om (een gedeelte van) hun studiegeld vergoed te krijgen. Onderstaand een overzicht van de diverse mogelijkheden:


Ontwikkelfonds Cleantech Regio

Werkgevers in de Cleantech Regio (Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen) kunnen vóór 31 december 2022 voor hun werknemers bij het Ontwikkelfonds een scholingsvoucher aanvragen voor een vergoeding tot wel 50% voor de opleidingskosten. Ook kunnen individuele werkzoekenden, werknemers en ZZP-ers die in deze regio wonen via een individuele route de vouchers aanvragen. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden van het Ontwikkelfonds in de Cleantechregio


Twents Fonds voor vakmanschap

Woon je in Twente en wil je jezelf door scholing verder ontwikkelen tot en met maximaal MBO niveau 4? Dan kun je gebruikmaken van de persoonlijke scholingscheques van Twents Fonds voor Vakmanschap.

Wat is Twents Fonds voor Vakmanschap?

De arbeidsmarkt in de regio Twente verandert in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om werknemers én de Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap mogelijk om je te blijven ontwikkelen. 


Lees hier meer informatie over de scholingscheques van het Twents Fonds voor Vakmanschap.


 
Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Woon je in een van de 20 gemeenten van Regio Zwolle, dan kun je een scholingsvoucher aanvragen via het ontwikkelfonds Regio Zwolle. Voldoe je aan de voorwaarden, dan kun je misschien je gebruikmaken van een financiële ondersteuning via dit fonds. 

Wat is Ontwikkelfonds Regio Zwolle?

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is bedoeld voor het ontwikkelen, leren en opleiden van (potentiële) werknemers. Daarnaast kunnen werknemers en werkzoekenden wonend in een van de 20 gemeenten van Regio Zwolle een scholingsvoucher aanvragen. Aan deze scholingsvoucher zijn voorwaarden verbonden: de individuele aanvrager woont in een van de 20 gemeenten van Regio Zwolle en heeft voorafgaand een gesprek met een loopbaan- of werkcoach. De opleiding wordt aangeboden door een erkende instelling en wordt voor de start van de scholing ingediend. De vergoeding wordt rechtstreeks aan de opleider betaald en de hoogte van vergoeding hangt af het ontwikkelplan welke samen met de loopbaancoach wordt opgesteld.

Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.


Het Leerwerkloket

Naast de vaak bekende subsidie mogelijkheden, hebben veel gemeentes een eigen Leerwerkloket. Een Leerwerkloket helpt en adviseert werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken. Een leerwerkloket zal u ook kunnen adviseren inzake subsidie mogelijkheden in uw woon- en werkomgeving. Dus het is zeer aan te bevelen om eens te bellen met uw regionale Leerwerkloket om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over het Leerwerkloket via deze link.


WSP Groot Amsterdam

Woon je in de regio Groot Amsterdam? Ben je in dienst van een werkgever en wil je graag bijscholing of nascholing volgen? Dan kan jouw werkgever subsidie voor je aanvragen via het Werkgevers servicepunt Groot Amsterdam.



UWV     

Pediroda werkt samen met het UWV en zoekt en vindt vaak mogelijkheden om via deze instantie een deel van de opleiding van studenten vergoed te krijgen. Meer info via de link UWV subsidie

Ben jij op dit moment ingeschreven bij het UWV en wil je informatie over de UWV subsidiemogelijkheden bij het omscholen naar pedicure? Bel ons dan tijdens kantooruren via 0548 545 077. We verdiepen ons graag in jouw persoonlijke situatie en eventuele subsidiemogelijkheden.