OPEN DAG

Opleidingen

Open Dag

Wil jij eens een kijkje nemen bij onze Basis pedicure opleidingen op een van onze vestigingen? Bij Opleidingsinstituut kun je kiezen voor de klassikale Basisopleiding Pedicure of de E-learning Basispedicure. Wij vertellen je er graag meer over en wij nodigen je dan ook graag uit voor een open dag of mee-kijkavond tijdens één van de praktijklessen. 

Klik snel op de cursusagenda button hieronder op welke data de open dagen / mee-kijk-avonden gepland staan en schrijf je in.

Behalve over deze opleiding en over de vervolgopleidingen Medisch Pedicure en Medisch Pedicure Sport, kun je tijdens een open huis avond of dag ook informatie krijgen over onze nieuwe opleiding Schoonheidsspecialiste.

Bezoek ons open huis op:

1 november 2022 bij Pediroda Weesp
14 november 2022 bij Pediroda Almelo
21 november 2022 bij Pediroda Zwolle
29 november 2022 bij Pediroda Zaltbommel
19 januari 2023 bij Pediroda Apeldoorn
25 januari 2023 bij Pediroda Rotterdam

Droom jij van een carrière als schoonheidsspecialiste en vind jij het leuk om mensen mooi te maken en de beste versie van zichzelf te laten worden? Dan is een opleiding tot schoonheidsspecialiste iets voor jou! Kom naar een open huis op de locatie van je keuze en laat je informeren!

Ook voor deze opleiding kun je je voor een open huis aanmelden via de cursusagenda button hieronder.       

Tel: 0548-545 077 of aanmelden via de knop "CURSUSAGENDA" onderaan deze pagina.

Bekijk de data van deze cursus in de agenda en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

Het vak van pedicure en schoonheidsspecialiste biedt veel voordelen, zoals veel vrijheid om je tijd zelf in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande pedicurepraktijk of schoonheidssalon, of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure of schoonheidsspecialiste is in ieder geval het vinden van een goede opleider. Bij Pediroda leer je het vak in een rustig tempo en heb je les van vakkundige en ervaren docenten.

Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje nemen op één van de het open huis dagen van Pediroda. Kijk op de agenda wanneer er een open huis bij jou in de buurt gepland staat en meld je aan!

Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op via mail: info@pediroda.nl of bel tijdens kantooruren naar 0548 – 545077. 

Bekijk de video over de Basisopleiding Pedicure bij Pediroda:

Een open huis / kijkavond bij één van de Pediroda leslocaties is gratis en vrijblijvend voor belangstellenden.