WEBINAR ONLINE MARKETING

Opleidingen

Webinar Online Marketing

Hoe vindt men tegenwoordig snel een goede pedicure in de buurt? Juist, door te zoeken op internet!

Om nieuwe cliënten te krijgen (maar ook om je huidige klanten goed te kunnen informeren) is het daarom van groot belang dat de website of bedrijfspagina van jouw pedicurepraktijk online goed vindbaar is en hoog scoort in de resultaten van de meest gebruikte zoekmachines. Maar hoe doe je dat?

Tijdens de cursus Online Marketing leren de deelnemers hoe ze hun bedrijf zichtbaar en goed vindbaar kunnen maken op internet, met behulp van diverse (gratis) marketing tools.
De term marketing is afgeleid van market getting en het omvat alle handelingen die je doet om je product of dienst onder de aandacht te brengen van de mensen die daarin geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Bij online marketing gaat het om het onder de aandacht brengen van je bedrijf op internet, dus online door het gebruik van online marketing tools.

Aan de orde komt o,a. de kracht en de macht van Google, één van de belangrijkste zoekmachines, Social Media, videomarketing en hoe je voor veel conversie op je website kunt zorgen 

Accreditatie: 3 punten, domein Ondernemerschap

  • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet, live in één webinar van drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig. 

Tijdens het webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe link waarmee je automatisch toegang krijgt tot het webinar.

Het webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.

 

Bekijk onder de Agendatab de data wanneer deze cursus is ingepland en schrijf je in via de button "Cursusagenda".

Tijdens de cursus Online Marketing komen o.a. onderstaande onderwerpen aan bod:

- Wat is Marketing?

- Welke Marketing tools zijn er?
- Social media

- Hoe werken zoekmachines
- Jouw website
- Video marketing

  • De kosten voor deelname aan de online cursus "Online Marketing" bedragen € 65,-
  • Inclusief Pediroda certificaat (digitaal)
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
  • Inclusief digitale hand-out 
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
11-07-2023 19:00 - 21:30 Online
31-10-2023 19:00 - 22:00 Online