WEBINAR ONLINE MARKETING

Opleidingen

Webinar Online Marketing

Om nieuwe cliënten te krijgen (maar vooral ook om je huidige klanten goed te kunnen informeren) en om professionaliteit uit te stralen, is het van groot belang dat jouw pedicurepraktijk online goed vindbaar is en hoog scoort in de resultaten van de meest gebruikte zoekmachines. 

Tijdens de cursus Online Marketing leren de deelnemers o.a. hoe ze hun bedrijf zichtbaar en goed vindbaar kunnen maken op internet, met behulp van diverse (gratis) marketing tools.
De term marketing is afgeleid van market getting en het omvat alle handelingen die je doet om je product of dienst onder de aandacht te brengen van de mensen die daarin geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Bij online marketing gaat het om het onder de aandacht brengen van je bedrijf op internet, dus online door het gebruik van online marketing tools.

Aan de orde komt o,a. de kracht en de macht van Google, één van de belangrijkste zoekmachines, Social Media, videomarketing en hoe je voor veel conversie op je website kunt zorgen 

Accreditatie (2024-2026):
DomeinOndernemerschap
Accreditatie:3 punten 

  • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet, live in één webinar van twee-en-een half à drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens het webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe link waarmee je automatisch toegang krijgt tot het webinar.

Het webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.

 

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Tijdens de cursus Online Marketing komen o.a. onderstaande onderwerpen aan bod:

- Wat is Marketing?

- Welke Marketing tools zijn er?

- Wat kun je allemaal met Google?
- Social media

- Hoe werken zoekmachines
- Jouw website
- Video- en e-mailmarketing

De kosten voor deelname aan deze online cursus bedragen € 70,00

  • Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  • Inclusief hand-out
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
16-04-2024 19:00 - 22:00 Online