OPLEIDING STAGE BEGELEIDING

Opleidingen

Opleiding Stage Begeleiding

Opleiding stagebegeleiding

Stagebegeleiding is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Zorg als stagebegeleider dat jij en de stagiaire elkaar over en weer goed leren kennen. Een stagiaire wil iets leren en als praktijk wil je dat een stagiair rendement oplevert. Zo zorg je voor continue ontwikkeling voor de stagiaire.

Goede stagebegeleiding belangrijk

Goede begeleiding van stagiaires tijdens hun opleiding in de voetverzorgingsbranche is belangrijk. Niet alleen voor de stagiaires zelf, maar ook voor cliƫnten. Het opdoen van ervaringen in de praktijk is, naast vakkennis, essentieel voor toekomstige medewerkers. Pediroda stelt dat de praktijkervaring een realistisch beeld moet geven van het werken in de zorg, met de mooie maar ook de soms moeilijke aspecten.

Volg de praktijkgerichte opleiding tot stagebegeleider bij Pediroda. In twee dagen waarin theorie met praktijk wordt afgewisseld, legt u een stevige basis voor professionele stagebegeleiding en/of een mooi stagebedrijf.

Accreditatie:
Domein Reflectie - intervisiegroepen

12 punten

 

Bekijk onder de Agendatab de data wanneer deze cursus is ingepland en schrijf je in via de button "Cursusagenda".

De opleiding Stage Begeleiding omvat twee lesdagen waarin zowel theorie als praktijk uitvoerig worden behandeld.

Tijdens de opleiding Stagebegeleiding leert u hoe u ervoor zorgt dat u stagiaires effectief en efficiƫnt) een stap verder helpt in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Opstarten van de stage
  • Begeleiding tijdens de stage
  • Afronden van de stage
  • Evaluatie