WEBINAR RIAB FORMULIER

Opleidingen

Webinar Riab formulier

Het RIAB staat voor Risico Inventarisatie, -Analyse en Behandelplan. In het RIAB worden alle relevante gegevens bij het uitvoeren van de pedicurebehandeling vastgelegd. 

Podofile is de eerste en op dit moment nog enige softwareleverancier van pedicuresoftware die het RIAB geïntegreerd heeft in zijn programma. 

De formulieren vormen samen een gestandaardiseerd onderzoeksprotocol op het gebied van voetzorg. Daarmee dragen ze bij aan de kwaliteit in de totale voetzorg. 

Daarnaast biedt een digitaal RIAB ons in de toekomst de mogelijkheid om data te verzamelen als input voor wetenschappelijk onderzoek zodat op die manier ook het belang van goede voetzorg in Nederland aan kan worden getoond.

Aan de hand van een aantal casussen worden tijdens het webinar de RIAB formulieren ingevuld en daarbij uitvoerig uitleg gegeven, waarbij de cursisten via de chat vragen kunnen stellen.

Accreditatie (2024-2026):
Domein:Omgevingsbewust handelen
Accreditatie3 punten

  • ONLINE:

Je volgt deze cursus via internet, live in één webinar van drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens het webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe link waarmee je automatisch toegang krijgt tot het webinar.

Het webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld.

 

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Tijdens het Webinar Riab formulier wordt aan de hand van de digitale formulieren op Podofile uitgelegd hoe deze het beste ingevuld kunnen worden.

Wat is het doel van werken met het RIAB?

–Beter leren signaleren.

–Herkennen contra-indicaties.

–Klinisch redeneren (behandelen op basis van feiten).

–Opgedane kennis zoals voetonderzoek en screening te blijven uitvoeren.

–In kaart brengen behandelrisico’s.

–Stellen differentiaal diagnose.

–Belang verslaglegging, rapporteren en communicatie. 

De kosten voor deelname aan deze online cursus bedragen € 70,00

  • Inclusief digitaal Pediroda certificaat
  • Inclusief hand-out
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
30-07-2024 13:00 - 16:00 Online
24-10-2024 19:00 - 22:00 Online