Pedicure opleiding

Wanneer u erover denkt om een pedicure opleiding te gaan volgen dan vind u op internet een groot aanbod opleiders. Door dit grote aanbod in pedicure opleidingen wordt het kiezen van de juiste opleider erg moeilijk.

   

Waarom u het beste bij Pediroda een pedicure opleiding kunt volgen

Met de opleiding voor pedicure van Pediroda bent u ervan verzekerd dat u wordt opgeleid tot een volwaardig erkend pedicure met een officieel erkend branchediploma en/ of het branchediploma Medisch Pedicure. Dankzij de grote expertise op gebied van het voetonderwijs zijn al vele Nederlandse pedicures opgeleid door Pediroda. Wij staan garant voor een kwaliteitsopleiding waarbij onderwijs wordt gegeven door erkende docenten. Er is veel persoonlijke aandacht voor de cursist en u studeert in uw eigen tempo. Neem maar eens een kijkje bij de diverse pedicure opleidingen die Pediroda u te bieden heeft.

  

Welke opleidingen Pediroda biedt en waar deze te volgen zijn

Pediroda biedt onder andere de opleiding tot basis pedicure aan maar ook de opleiding tot Medisch pedicure kan bij ons gevolgd worden. Daarnaast hebben wij een pedicure plus programma en leiden we op tot Oncologisch Voetzorg verlener. Ook de opleiding Medisch pedicure sport kunt u bij ons volgen. De plaatsen waar u deze pedicure opleidingen kunt volgen zijn: Almelo, Puth, Weesp, Zwolle, Hillegom, Leerdam, Rotterdam, Zaltbommel en Apeldoorn.

   

Pediroda is een erkende pedicure opleider

Pediroda is een pedicure opleider die door ProVoet is erkend voor het opleiden voor het branchediploma Pedicure en/of Medisch pedicure en/of Medisch pedicure sport. Ook is Pediroda erkend door de Stichting BRAVO. Dit is een stichting zonder winstoogmerk die de examinering van het branchediploma borgt.

   

Aanvullende cursussen

Pediroda geeft tevens aanvullende cursussen zoals voetmassages en voetpakkingen. Deze cursussen worden gegeven voor iedereen die wat meer wil geven dan alleen een pedicure behandeling. Ook pedicures die géén massage ervaring hebben kunnen deelnemen aan deze cursussen.