kies ook voor de beste Pedicure Opleider!

Kies ook voor de beste pedicure opleider!

Wanneer u erover denkt om een pedicure opleiding te gaan volgen en daarover informatie zoekt, dan vindt u op internet een groot aanbod opleiders. Door dit grote aanbod in pedicure opleidingen wordt het kiezen van de juiste opleider erg moeilijk. Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn: kiest u eenvoudig voor de beste pedicure opleider van Nederland: Pediroda! 

   

Waarom u het beste bij Pediroda een pedicure opleiding kunt volgen

Met de opleiding voor pedicure van Pediroda bent u ervan verzekerd dat u wordt opgeleid tot een volwaardig erkend pedicure met een officieel erkend branchediploma. Dankzij de grote expertise op gebied van voetenonderwijs zijn al vele Nederlandse pedicures opgeleid door Pediroda. Wij staan garant voor een kwaliteitsopleiding waarbij onderwijs wordt gegeven door erkende docenten. Er is veel persoonlijke aandacht voor de cursist en u studeert in uw eigen tempo. Neem maar eens een kijkje bij de diverse pedicure opleidingen die Pediroda u te bieden heeft.

  

Welke opleidingen Pediroda biedt en waar deze te volgen zijn

Pediroda biedt onder andere de opleiding tot basis pedicure aan maar ook de opleiding tot Medisch pedicure en de opleiding Medisch Pedicure Sport kan bij ons gevolgd worden. Daarnaast hebben wij een pedicure plus programma en leiden we op tot Oncologisch Voetzorg verlener.  De plaatsen waar u deze pedicure opleidingen kunt volgen zijn: AlmeloPuthWeespZwolleHillegomLeerdamRotterdamZaltbommel en Apeldoorn.

   

Pediroda is een erkende pedicure opleider

Pediroda is een pedicure opleider die door ProVoet is erkend voor het opleiden voor het branchediploma Pedicure en/of Medisch pedicure en/of Medisch pedicure sport. Ook is Pediroda erkend door de Stichting BRAVO. Dit is een stichting zonder winstoogmerk die de examinering van het branchediploma borgt.

   

Aanvullende cursussen

Behalve de basisopleiding pedicure, de medisch pedicure opleiding en de opleiding medisch pedicure sport, geeft Pediroda tevens aanvullende cursussen, nascholing, studiedagen, workshops e.d. Deze cursussen worden gegeven voor iedereen die wat meer wil geven dan alleen een pedicure behandeling. Bekijk op opleidingen en cursusdata welke aanvullende cursussen, workshops e.d. u kunt volgen en op welke data en locatie deze gegeven worden.