Locatie pedicure opleidingen Almelo

Locatie pedicure opleidingen Almelo

Pediroda Hoofdkantoor

Parmentierweg 18

7602 PW Almelo

Tel. 0548 - 545 077

mail: info@pediroda.nl

Zoek in ons totaaloverzicht naar opleidingen en cursussen die op deze locatie worden gegeven. 

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@pediroda.nl, deze beantwoorden wij dan zo spoedig mogelijk.

Op vrijdag 19 november 2021 van 10.00 tot 16.00 uur wordt er bij opleidingsinstituut Pediroda in Almelo een open dag georganiseerd voor iedereen die overweegt om als pedicure te gaan werken.

Er is op dit moment veel behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt. Bovendien biedt het vak van pedicure veel voordelen zoals veel vrijheid om je eigen tijd in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande praktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure is in ieder geval het vinden van een goede opleider. Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje komen nemen op deze open dag waarop je uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

Belangstellenden zijn van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur in het pand aan de Parmentierweg 18 in Almelo, om onder het genot van een kopje koffie of thee vragen te stellen en de theorie- en praktijklokalen te bekijken.

Meld je aan voor de open dag via de link op de website of per mail op info@pediroda.nl. Bellen op 0548 - 545 077 mag natuurlijk ook.


In het Pediroda pand in Almelo is tevens een MSK groothandel gevestigd waar een groot assortiment aan producten voor pedicures en podotherapeuten verkrijgbaar is. De winkel in Almelo is geopend tijdens kantooruren; van maandag t/m vrijdag, van 9.00 - 16.00 u.

Bestel ook online via MSK Podiamed!

Volg Pediroda op Facebook!   

Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier of bel via 0548 - 545 077. Mailen kan ook op info@pediroda.nl