Vacature Pedicure Voetcomfort Deventer Apeldoorn

Pak jij deze kans om je te ontwikkelen in ons multidisciplinair team?

Over ons

Bij Voetcomfort vind je alles onder één dak. Podotherapie, orthopedische schoenen, elastische kousen en de (medisch) pedicure. Voetcomfort levert hèt totaalconcept in voetzorg. Ons team werkt nauw met elkaar samen. Daarnaast hebben we veel contact met fysiotherapeuten, huisartsen en artsen uit het Deventer Ziekenhuis en Gelre ziekenhuizen om zo met elkaar tot het beste resultaat te komen.

Persoonlijke aandacht voor zowel jouw klanten als medewerkers waarbij voor elke klant ruim de tijd wordt genomen vinden wij erg belangrijk binnen Voetcomfort. Zoek jij de uitdaging in een jong ondernemend bedrijf en ben jij die proactieve, hardwerkende duizendpoot die snel kan schakelen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv inclusief foto. Deze mag je sturen naar j.mulder @voetcomfort.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.voetcomfort.nl of neem contact met ons op T. 0570-726900.

Bij de functie hoort een leuke mix van werkzaamheden:

Het uitvoeren van voetbehandelingen

Samen met je collega’s voorop lopen in het verwerven en delen van kennis.

Als het nodig is, help je ons team op iedere afdeling van het bedrijf met jouw kennis en kunde.

Actieve rol spelen in het uitbreiden van onze diensten in Apeldoorn en Deventer.

Jouw profiel

Je bent positief ingesteld, communicatief sterk en werkt graag en goed samen. Je vindt het leuk om mee te werken en denken in het continue verbeteren van alle producten en processen op je werk. Je bent ondernemend en vindt het leuk om Voetcomfort te vertegenwoordigen in de regio.

Ervaring als gediplomeerd pedicure of medisch pedicure is gewenst, maar zit je in de eindfase van jouw opleiding dan kun je ook zeker op deze vacature reageren.

Ons aanbod

Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling

Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken in een klein gezellig multidisciplinair team

Informele werksfeer

Werkzaam in Deventer en Apeldoorn

Ruimte voor scholing en opleiding

Kansen om jezelf te ontwikkelen en te doen wat je leuk vindt

Ruim de tijd om patiënten te behandelen. Aandacht voor de patiënt staat op één

Zoek jij de uitdaging in een jong ondernemend bedrijf en help jij ons graag mee verder te bouwen naar de toekomst? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv inclusief foto. Deze mag je sturen naar j.mulder@voetcomfort.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.voetcomfort.nl of neem contact met ons op T. 0570-726900.