vacature medisch pedicure op ZZP basis voetcomfort deventer/apeldoorn

Pak jij deze kans om te werken binnen een multidisciplinair team van zorgprofessionals?

Over ons

Bij Voetcomfort vind je alles onder één dak. Podotherapie, orthopedische schoenen, elastische kousen en de (medisch) pedicure. Voetcomfort levert hèt totaalconcept in voetzorg. Ons team werkt nauw met elkaar samen. Daarnaast hebben we veel contact met fysiotherapeuten, huisartsen en artsen uit het Deventer Ziekenhuis en Gelre ziekenhuizen om zo met elkaar tot het beste resultaat te komen.

Persoonlijke aandacht voor zowel jouw klanten als medewerkers waarbij voor elke klant ruim de tijd wordt genomen vinden wij erg belangrijk binnen Voetcomfort. Je bent onderdeel van onze jonge en gedreven groep zorgprofessionals waarbij veel kennis over en weer gedeeld kan worden.

Onze behandelkamers zijn voorzien van de nieuwste trends op het gebied van pedicurezorg. We bieden je alle faciliteiten om succesvol jouw klanten te kunnen behandelen. Je krijgt de ruimte en de mogelijkheden om te doen wij jij leuk vindt en te doen waar JIJ gelukkig van wordt!

Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op! Dit kun je doen door te mailen naar j.mulder@voetcomfort.nl of door te bellen naar T. 0570 726 900. We komen graag met je in contact!

Ons aanbod

Werken in een compleet ingerichte kamer voorzien van de nieuwe apparatuur.

Werken in een klein gezellig multidisciplinair team

Informele werksfeer

Kansen om jezelf te ontwikkelen en te doen wat je leuk vindt

Wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.voetcomfort.nl of neem contact met ons op T. 0570-726900.