Vacature Medisch Pedicure met affiniteit voor schoonheid bij Bodyspice Amsterdam

Gezocht: Vacature Medisch Pedicure met affiniteit voor schoonheid 16-32 u p/w, locatie Amsterdam

Bodyspice is een professioneel instituut voor huidverbetering, huidverzorging, pedicure en massage. Gevestigd in hartje Amsterdam. Wegens vertrek van een teamlid, die een andere uitdaging aangaat buiten onze branche, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Met ingang van heden komt de positie van (medisch) pedicure vrij. Wij zijn daarom op zoek naar een (medisch) pedicure waarbij het wel van belang is, gezien ons salonaanbod, dat er in elk geval affiniteit is met schoonheidsverzorging.

Bezit van een diploma schoonheidsverzorging is dus absoluut een pre.

Wat ga je doen?

De (medisch) pedicure richt zich op voetverzorging én de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Deze specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De (medisch) pedicure weet wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines.

De nieuwe collega die wij zoeken:

- Woont in de regio Amsterdam

- Heeft minimaal 2 jaar ervaring als (medisch) pedicure en heeft recent gevolgde nascholingen gedaan

- Begrijpt het belang van klantvriendelijkheid om ons te onderscheiden van andere salons

- Heeft geen 9-tot-5-mentaliteit

- Voelt passie voor ons vak en is bereid verdere (bij)scholing te volgen

- Legt graag klanten in de watten met een voetmassage en nagels lakken

- Kan goed zelfstandig werken en klantdossiers optimaal bijhouden

De pure combinatie pedicure-schoonheidsspecialist is ideaal voor Bodyspice; mocht je tóch het gevoel hebben dat je bij Bodyspice past, dan zijn wij geïnteresseerd in een gesprek om te kijken of jouw opleiding en werkervaring aansluiten bij onze wensen.

Wij bieden:

- een grote klantenkring

- een fijne, ergonomische werkomgeving

- regelmatige nascholing

- een fijne baan in een gezellige salon

- een passend salaris

- goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Bodyspice

Het hooggekwalificeerde team van schoonheidssalon Bodyspice laat sinds 1997 zien dat een combinatie van innovatieve apparatuur en uiteenlopende technieken voor een blije uitstraling bij onze klanten zorgt. Eén van onze belangrijke specialiteiten is (medische) pedicure. In dit vakgebied verwijder je pijnpunten in de voeten met verschillende technieken bij ingroeiende nagels (beugeltechniek en nagelreparatie), verwijdering van likdoorns en eelt en het drukvrij leggen van pijnlijke plekken.

Interesse?

Spreekt dit alles jou aan, dan is dit jouw baan! Verstuur zo spoedig mogelijk jouw CV én motivatie naar kantoor@bodyspice.nl. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Els Kiljan, eigenaresse, op telefoonnummer 020-6248676 of 06-53379588.