Pedicure school

Bent u op zoek naar een opleiding voor pedicure of wilt u uw kennis uitbreiden op het gebied van pedicure? Dan is Pediroda dé Pedicure school voor u. Wij geven les in kleine groepen en u wordt begeleid door deskundige docenten die ook praktijk ervaring hebben. Wanneer u de opleiding die u bij ons volgt met succes afrond, dan ontvangt u daarvoor het branchediploma pedicure.

   

Over Pedicure school Pediroda

Pediroda bestaat inmiddels al 29 jaar als Pedicure school en heeft in de loop van die jaren dan ook een grote expertise opgebouwd in voetenonderwijs. Vele pedicures hebben bij Pediroda het vak geleerd. U kunt studeren in uw eigen tempo waarbij u wordt begeleid door deskundige docenten.

  

Welke opleidingen verzorgt de Pedicure school Pediroda?

Pediroda verzorgt de opleidingen:

  • Basis pedicure opleiding
  • Medisch pedicure opleiding
  • Oncologisch Voetzorg verlener
  • Pedicure plus programma
  • Medisch pedicure sport
      

Naast deze opleidingen biedt de Pedicure school ook vele cursussen aan. Hieronder een 3-tal cursussen die u bijvoorbeeld bij onze pedicure school kunt volgen:

  • Orthesiologie cursus: het leren maken van siliconen hulpstukjes voor tussen enrondom de tenen;
  • Workshop Cryotherapie en voetwratten: het leren bevriezen van weefselsmet de CryoPen;
  • Workshop Materialen- en instrumentenkennis: verdieping van de kennis van de diverse instrumenten en materialen en de vele toepassingsmogelijkheden hierbij.

   

Pediroda is een erkende pedicure opleider

Pediroda is een pedicure opleider die door ProVoet is erkend voor het opleiden voor het branchediploma Pedicure en/of Medisch pedicure en/of Medisch pedicure sport. Ook is Pediroda erkend door de Stichting BRAVO. Dit is een stichting zonder winstoogmerk die de examinering van het branchediploma borgt.

   

Aanvullende cursussen

Pediroda geeft tevens aanvullende cursussen zoals voetmassages en voetpakkingen. Deze cursussen worden gegeven voor iedereen die wat meer wil geven dan alleen een pedicure behandeling. Ook pedicures die géén massage ervaring hebben kunnen deelnemen aan deze cursussen.