Pedicure School

Pedicureschool Pediroda

Bent u op zoek naar een opleiding voor pedicure of wilt u uw kennis uitbreiden op het gebied van pedicure? Dan is Pediroda dé Pedicureschool voor u met 9 leslocaties, verspreid over heel Nederland. Wij geven les in kleine groepen en u wordt begeleid door deskundige docenten die ook praktijkervaring hebben. Wanneer u de opleiding die u bij ons volgt met succes afrondt, dan ontvangt u daarvoor een erkend branchediploma.

   

30 jaar ervaring

Pediroda bestaat inmiddels al 30 jaar als opleider voor pedicures en heeft in de loop van die jaren een grote expertise opgebouwd in voetenonderwijs. Vele pedicures hebben bij Pediroda het vak geleerd. U kunt studeren in uw eigen tempo waarbij u wordt begeleid door deskundige docenten die veel persoonlijke aandacht geven.

  

Pedicure opleidingen 

Pediroda verzorgt de opleidingen:

Naast deze opleidingen biedt de Pedicure school ook vele nascholingscursussen, studiedagen en workshops aan. 

   

Pediroda is een erkende pedicure opleider

Pediroda is een pedicure opleider die door ProVoet is erkend voor het opleiden voor het branchediploma Pedicure en/of Medisch pedicure en/of Medisch pedicure sport. Ook is Pediroda erkend door de Stichting BRAVO. Dit is een stichting zonder winstoogmerk die de examinering van het branchediploma borgt.

   

Aanvullende cursussen

Pediroda geeft tevens aanvullende cursussen zoals bijvoorbeeld voetmassages en voetpakkingen. Deze cursussen worden gegeven voor iedereen die wat meer wil geven dan alleen een pedicure behandeling. Ook pedicures die géén massage ervaring hebben kunnen deelnemen aan deze cursussen. Bekijk ons volledige cursusaanbod op opleidingen en cursusdata.