Pediroda is een erkend pedicure opleider

Als opleider tot pedicure bestaat Pediroda al meer dan 29 jaar en daarmee heeft Pediroda in de loop van deze jaren dan ook grote expertise opgebouwd op het gebied van voetenonderwijs. Het meest bekend zijn de Basis opleiding Pedicure en de opleiding Medisch Pedicure maar tegenwoordig is er ook een opleiding Medisch Pedicure Sport.

Pediroda is officieel een erkende opleiding door ProVoet, de branche organisatie voor pedicures. Op dit moment is er volgens ProVoet maar één opleider Medisch Pedicure Sport en dat is Pediroda. Ook is Pediroda een erkende opleiding door de Stichting Branchediplomering Voetzorg kortweg Stichting BRAVO. Deze stichting is door ProVoet in het leven geroepen zodat controle op de branchediploma’s onafhankelijk kunnen worden uitgevoerd.

   

Pediroda leidt op voor een branchediploma

Wanneer u de opleiding Pedicure of Medisch Pedicure met succes heeft volbracht ontvangt u het officieel erkende branchediploma Pedicure of Medisch Pedicure. Wij bieden u onderwijs aan waarbij u studeert in uw eigen tempo en waarbij wij u persoonlijk begeleiden. Wij hebben gediplomeerde docenten die ook als pedicure gewerkt hebben. Het is niet voor niets dat Pediroda al twee keer is gekozen tot beste erkende opleiding tot pedicure van Nederland.

  

Welke opleidingen heeft Pediroda nog meer?

Pediroda heeft verschillende opleidingen op het gebied van Pedicure en geeft daarnaast nog heel veel aanvullende cursussen en workshops. Voor nascholing kunt u bij ons terecht op heel veel studiedagen over heel veel verschillende onderwerpen. Wilt u uw vakgebied uitbreiden om daarmee uw cliënten iets extra’s te bieden dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Hieronder een kleine opsomming van een aantal opleidingen, cursussen of workshops:

  • Basis Pedicure opleiding
  • Medisch Pedicure opleiding
  • Medisch Pedicure Sport opleiding
  • Oncologisch Voetzorg verlener
  • Workshop cosmetische voetbehandeling
  • Diabetes en voeten Mischa Nagel
  • Nascholing Schimmeldiagnostiek

   

Kom gerust langs op de Open dag of Mee-kijk avond. Op onze site vind u wanner en waar deze gepland zijn.