E-learning Gezwollen enkel bij de oudere voet

E-learning Gezwollen enkel bij de oudere voet

Deze on demand e-learning is ingedeeld in zes hoofdstukken waarin o.a. uitgelegd wat de oorzaken kunnen zijn voor een gezwollen enkel bij een ouder persoon. In het laatste hoofdstuk wordt een boeiende casus behandeld waarmee de lesstof van deze e-learning nogmaals wordt getest.

.

Tijdens deze E-learning "Gezwollen enkel bij de oudere voet" die je geheel in je eigen tijd en in je eigen tempo volgt, doorloop je diverse blokken met leerstof afgewisseld met diverse multiple choice vragen. Het is mogelijk tussentijds te stoppen om op een ander tijdstip door te gaan waar je gebleven was.

.

Nadat je deze vragen juist hebt beantwoord, wordt het examen voor je geopend en kun je de examenvragen dus beantwoorden. Je beantwoordt 20 multiple choice examenvragen waarvan 70 % van de vragen juist moet worden beantwoord. Is dat gelukt, dan ben je geslaagd en kun je via je eigen account op het Pediroda dashboard een certificaat downloaden. De behaalde accreditatiepunten zullen z.s.m. maar uiterlijk een week nadien worden bijgeschreven.

.

Accreditatie

2 punten Domein Voetzorg algemeen niveau 4

.

Meer info over deze on demand e-learning en reserveren via deze link.