Wil je professioneel met make-up aan de slag? Wil je leren om met make-up de schoonheid van mensen te accentueren? Dan is de vakopleiding visagie echt iets voor jou. 

De vakopleiding visagie is heel praktijkgericht, want visagie is een vakgebied dat vraagt om veel doen en experimenteren.

De opleiding wordt gegeven door Janny Rison, al meer dan 30 jaar toonaangevend docent in de Viasgie. Janny heeft vele artiesten begeleidt en is dus zeer ervaren. Een echte vakvrouw met oog voor detail en artistiek denken.!  

Tijdens de vakopleiding Visagie ontwikkel jij jezelf tot een ware make-up artist!  

VisagieKlik hier om uw inhoud te bewerken

 De vakopleiding visagie is heel praktijkgericht, want visagie is een vakgebied dat vraagt om veel doen en experimenteren.

Tijdens de vakopleiding Visagie komen de volgende lesonderdelen aan bod:
De kennis van de huid; basiskennis materialen en producten; wenkbrauwen epileren, modelleren, vormen en inkleuren; oogvormen, schaduw, eyeliner, mascara, oogcorrecties, wimpers; blush/lip; aanbrengen dag en bruidsmake-up, Glamour make-up, Brildragende make-up en Thema/fashion make-up.

Opleidingsduur en intensiteit
De vakopleiding Visagie bestaat uit 10 lessen, waarbij je 1 dagdeel per week naar school gaat. De lestijden zijn van 9.00 tot 12.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur. Daarnaast heb je nog huiswerk van gemiddeld 1 tot 3 uur per week.

Persoonlijk en praktijkgericht
Wij werken uitsluitend met kleine groepen, maximaal 10 cursisten in de praktijklessen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en praktijkgericht onderwijs.

Toegankelijk voor iedereen!De vakopleiding Visagie is voor iedereen toegankelijk!

Studiemateriaal
Wanneer je gaat deelnemen aan de vakopleiding Visagie ontvang je de eerste les een compleet materiaalpakket. Het materialenpakket bestaat uit materialen en producten zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Omdat wij garanderen dat onze opleidingen van kwalitatief hoogwaardig niveau zijn, is het gebruik van het materialenpakket verplicht.

Diploma
Na het positief afronden van de eindopdracht naar aanleiding van een moodboard ontvang je het KBA diploma Visagie.

De docent Janny Rison
Janny is Visagist/ make-up artist & trainer