pedicurevoordeelpas

Innovatie in de voetzorgbranche

De Pedicurevoordeelpas is een kortingspas die speciaal werd ontwikkeld voor voetzorgverleners zoals Pedicures, Medisch Pedicures, Sportpedicures, Oncologisch Voetzorg Verleners, Podologen en Podotherapeuten. Een branche waarin bijna 20.000 mensen werkzaam zijn.

Profiteer van korting en gratis producten

Het systeem van de Pedicurevoordeelpas brengt voetzorgverleners en partnerbedrijven met elkaar in contact en houders van de pas kunnen gebruik maken van mooie kortingen die door de partners worden aangeboden. Het betreft kortingen op producten bij groothandels, kortingen op opleidingen en cursussenen kortingen op specifieke producten en diensten van andere deelnemende partners.

Het aantal deelnemende partners wordt steeds meer uitgebreid zodat houders van de Pedicurevoordeelpas op steeds meer vlakken van aantrekkelijke kortingen en leuke aanbiedingen kunnen profiteren. Alle nieuwe partners en alle nieuwe kortingen en aanbiedingen worden per nieuwsbrief, via de website en op de socials aan de pashouders bekend gemaakt.

Hoe werkt de Pedicurevoordeelpas?

U koopt een pas via de website www.pedicurevoordeelpas.nl. Vervolgens ontvangt u de gepersonaliseerde pas thuis en krijgt u toegang tot de aanbiedingen op de website. De aanschafprijs wordt direct al dubbel en dwars terugverdiend. Kijk dus snel op de website en overtuig uzelf.