Opleidingsinstituut Pediroda

Pediroda is een opleidingsinstituut voor opleidingen in de voetverzorging. Pediroda geeft diverse opleidingen op dit gebied namelijk:  Basis opleiding PedicureOpleiding Medisch PedicureOpleiding Oncologisch Voetzorg Verlenerhet Pedicure Plus Programma en de opleiding Medisch Pedicure Sport. Daarnaast bieden wij als opleidingsinstituut vele nascholingscursussen, studiedagen en workshops aan.

   

Branchediploma’s bij Opleidingsinstituut Pediroda

Wanneer u bij opleidingsinstituut Pediroda een opleiding volgt en slaagt, dan krijgt u het erkende branchediploma voor pedicure of voor medisch pedicure. U studeert bij Pediroda in uw eigen tempo waarbij persoonlijke begeleiding zorgt voor een prettig studieklimaat. Er wordt les gegeven door ervaren en vakkundige docenten. Pediroda is als opleidingsinstituut erkend door de brancheorganisatie  Provoet en door Stichting Bravo.

  

Pediroda biedt ook scholing op maat

Opleidingsinstituut Pediroda verzorgt ook steeds vaker lessen op locatie. Door steeds meer samenwerking van pedicures onderling, wordt vaker  scholing op maat ingekocht met veel voordelen:

  • U kunt dicht bij huis de opleiding volgen;
  • De cursus gaat altijd door, ook bij weinig deelnemers;
  • Wensen van de cursisten staan centraal in de cursus;
  • U leert veel mensen uit uw directe omgeving kennen en dat is goed voor de samenwerking.

   

Waarom Pediroda ook een Cursus Reanimatie en AED geeft

Omdat er meer ouderen zijn die steeds vaker gebruik maken van een pedicure kunt u te maken krijgen met cliënten met hartproblemen. Om bij hartproblemen van een cliënt direct in te kunnen grijpen geeft Pediroda opleidingsinstituut ook een cursus Reanimatie en AED.

   

De voordelen van opleidingsinstituut Pediroda

Opleidingsinstituut Pediroda verzorgt opleidingen op elk gebied van voetverzorging. Daarnaast kunt u bij Pediroda bijscholing volgen, worden er studiedagen, workshops en verdiepingscursussen gegeven. U kunt bij Pediroda bij de basis pedicure opleiding vooraf een dag meelopen en zo bekijken of de opleiding pedicure bij u past, en of het opleidingsinstituut geschikt is voor u persoonlijk. Pediroda beschikt inmiddels over 9 leslocaties waardoor er altijd wel een locatie bij u in de buurt is. En zoals eerder aangegeven levert Pediroda ook scholing op maat.