OPLEIDING SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Opleidingen

Opleiding Schoonheidsspecialiste

Behaal je erkende vakdiploma schoonheidsspecialiste

Een eigen beautysalon? Werken in een beautyfarm, schoonheidssalon of aan boord van een cruiseschip? De nieuwe vakopleiding Schoonheidsspecialiste biedt veel kansen en zorgt ervoor dat je veel gevraagd zult worden vanwege je hoge kennis- en werkniveau.  

    

Bepaal je eigen toekomst met een TOP-opleiding Schoonheidsspecialiste!

Tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste, met zowel E-learning als praktijklessen, leer je alle benodigde kennis en vaardigheden voor de basisbehandelingen en gespecialiseerde behandelingen van jouw cliënten. Nadat je de opleiding hebt afgerond ben je klaar om aan de slag te gaan als medewerker in een wellnesscenter of beautysalon of je start met je eigen schoonheidssalon. De meeste kennis leer je via E-learning thuis en onze ervaren en vakkundige docenten leren je om de behandelingen goed uit te voeren tijdens een aantal praktijklessen.

Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor deze TOP-opleiding!

Het vakdiploma schoonheidsspecialist geeft recht op erkenning door de ANBOS. De vakopleiding Schoonheidsverzorging (schoonheidsspecialiste) leidt op tot het branche-erkende ANBOS diploma Schoonheidsspecialiste. (ANBOS = Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).

Met het ANBOS vakdiploma Schoonheidsspecialiste is de vereiste kwalificatie voor het beroep schoonheidsspecialiste gehaald.

De vakopleiding Schoonheidsverzorging richt zich volledig op de praktische vaktechnische aspecten van het beroep. Alle exameneisen van de branche organisatie ANBOS zijn verwerkt in de opleiding.

Vrijstelling:

Het is mogelijk dat u voor bepaalde theorievakken recht heeft op vrijstelling. Uw docent zal u hierover adviseren.

Lesgeld:

Behalve examenkosten is alles bij de prijs voor het lesgeld inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf! Bent u pedicure, nagelstyliste of eigen ondernemer in een andere branche? Dan kunt u de opleiding financieren vanuit uw eigen bedrijf/praktijk.

Wilt u weten welke financierings- en/of subsidiemogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0548 – 545 077.

Opzet en duur van de opleiding:

De opleiding bestaat uit ca. 80 lesdagen, inclusief een aantal lesdagen Ondernemerschap. Hierin wordt u geleerd hoe u een eigen bedrijf kunt opzetten, verkooptraining, minworkshops etc.

Leslocatie:

De vooraf opgenomen video's kunnen via E-learning thuis worden bekeken. De praktijklessen vinden plaats in Almelo, Parmentierweg 18.

Bekijk de data van deze cursus in de agenda en schrijf u in via de button "Inschrijven".

De opleiding Schoonheidsspecialist is inclusief:

  • aromatherapie
  • behandeling van de mannenhuid
  • zeer uitgebreid werkpakket
  • mooie werkkleding
  • verkooptraining
  • les opzetten van een behandeling
  • miniworkshops
  • alle denkbare behandelingen
  • compleet boekenpakket
  • kleine klassen
 
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
11-01-2022 24-05-2022 18:30 - 21:30 Pediroda Apeldoorn/ Nempro