WEBINAR ZELFREFLECTIE EN CORONA

Opleidingen

Webinar Zelfreflectie en Corona

In december 2019 horen we de eerste geruchten over een virusuitbraak in China. Niemand die dan al kan voorspellen welke impact dit op de hele wereld gaat hebben...

Half maart 2020 gaat de eerste lockdown van start. Een fenomeen waar de huidige generatie nog nooit mee van doen heeft gehad. Van de één op de andere dag moeten winkels, horeca en contactberoepen, dus ook pedicures hun deuren sluiten. De medisch pedicure krijgt tijdens de lockdown nog enkele zorgtaken toebedeeld, maar de pedicure mag lange tijd geen enkele cliënt in de praktijk ontvangen. 

Januari 2022; alweer de derde lockdown en er is nog steeds geen zicht op een echte oplossing. Dit doet iets met je als ondernemer, maar ook als mens. 

De online cursus "Zelfreflectie en Corona" is een motiverend, interactief webinar van drie uur, met een positieve focus op uitdagingen in crisistijd.

Accreditatie:
In 3 punten Domein Reflectie (intervisiegroepen)

  • Online

Je volgt deze cursus via internet, live in één webinar van drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig.

Tijdens het webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de registratielink per mail waarmee je wordt verzocht om je zo spoedig mogelijk te registreren met je voornaam, achternaam en emailadres. Na registratie ontvang je op het opgegeven mailadres de directe link waarmee je automatisch toegang krijgt tot het webinar.

Het webinar wordt enkele minuten voor aanvang geopend en de presentator verschijnt op het moment van aanvang in beeld. 

 

Bekijk de data van deze cursus in de agenda en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

De online cursus "Zelfreflectie en Corona" geeft inzicht in wat ons de afgelopen periode waarin we moesten leren omgaan met de ingewikkelde Corona-problematiek heeft opgeleverd en welke lessen er nog te leren zijn. Hoe kun je alle veranderingen een plek geven in je praktijk en er vervolgens er je voordeel mee doen?

Ook op persoonlijk vlak wordt er veel duidelijk als je uit je comfortzone wordt gehaald in crisistijd. Hoe pak je het aan om in dit soort situaties persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en juist te groeien in je ondernemerschap en als mens. Zijn er struikelblokken waar je niet uitkomt?

Er is ruimte voor eigen inbreng met als doel om te leren van elkaar.

  • De kosten van de online cursus "Zelfreflectie en Corona" bedragen € 65,-
  • Inclusief Pediroda certificaat (digitaal)
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
  • Inclusief digitale hand-out