Opleidingen

Webinar Zelfreflectie en Corona

Half maart 2020 gaat de eerste lockdown van start. Een fenomeen waar de huidige generatie nog nooit mee van doen heeft gehad. Van de één op de andere dag moeten de pedicures hun deuren sluiten. De medisch pedicure krijgt tijdens de lockdown nog enkele zorgtaken toebedeeld, maar de pedicure mag lange tijd geen enkele cliënt in de praktijk ontvangen. Dit doet iets met je als ondernemer, maar ook als mens. 

De online cursus "Zelfreflectie en Corona" is een motiverend, interactief webinar van drie uur, met een positieve focus op uitdagingen in crisistijd.

Accreditatie:
In aanvraag

  • ONLINE:

De online cursus Zelfreflectie en Corona wordt verzorgd door een professionele docent. Je volgt de cursus via internet, live in één webinar van drie uur. Hiervoor heb je slechts een PC/laptop of tablet met goed werkend geluid en een stabiele internetverbinding nodig. Tijdens het webinar is alleen de presentator te zien en te horen. De deelnemers nemen actief deel en communiceren middels geschreven chatberichten (je bent dus zelf niet in beeld).

Je ontvangt van ons de registratielink en na registratie ontvang je de link waarmee je het webinar vanuit huis kunt volgen. De docent zal je actief begeleiden samen met andere deelnemers.

 

Bekijk de data van dit Webinar en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

De online cursus "Zelfreflectie en Corona" geeft inzicht in wat ons deze periode heeft opgeleverd en welke lessen er nog te leren zijn. Hoe kun je alle veranderingen een plek geven in je praktijk en er vervolgens je voordeel mee doen?

Ook op persoonlijk vlak wordt er veel duidelijk als je uit je comfortzone wordt gehaald in crisistijd. Hoe pak je het aan om in dit soort situaties persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en juist te groeien in je ondernemerschap en als mens. Zijn er struikelblokken waar je niet uitkomt?

Er is ruimte voor eigen inbreng met als doel om te leren van elkaar.

  • De kosten van de online cursus "Zelfreflectie en Corona" bedragen € 55,-
  • Inclusief Pediroda certificaat (digitaal)
  • Geen BTW heffing op het cursusgeld
  • Inclusief digitale hand-out 
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
17-02-2021 18:30 - 21:30 Webinar