Opleidingen

Opleiding Nagelstyling

Ben jij op zoek naar een afwisselende, praktische baan waarin beauty, verzorging en creativiteit centraal staan én is het runnen van een eigen bedrijf één van jouw grootste dromen? Dan is nagelstyliste worden iets voor jou. Als nagelstyliste ben je eigen baas, kun je eindeloos creatief zijn met allerlei verschillende kleuren, stijlen en trends en ben je bezig met de verzorging en behandeling van allerlei soorten (probleem)nagels.

Tijdens deze opleiding, die bestaat uit 5 lesdagen, leer je de belangrijkste technieken en producten te beheersen. Na het volgen van de opleiding ontvang je een certificaat. In de eerste les van deze module ontvang je van Pediroda een prachtig lesboek dat jouw eigendom wordt. Dit lesboek waarin alle theorie wordt behandeld, kan tevens worden gebruikt als naslagwerk in je salon.

De opleiding Nagelstyliste staat ingepland op 4 locaties, namelijk Almelo, Apeldoorn, Zaltbommel en Rotterdam. Schrijf je in en begin meteen aan deze leuke opleiding!

Nadat je de opleiding hebt volbracht, heb je de mogelijkheid om je kennis en kunde uit te breiden door het volgen van diverse workshops waarin o.a. onderwerpen als nailart, manicure en stiletto nagels worden behandeld.

Op deze manier kun je al heel snel starten met je eigen onderneming en geld verdienen in je eigen salon.

Download hier de brochure van de opleiding Nagelstyling.

 

Bekijk de data van de open huis agenda en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

De opleiding is als volgt opgebouwd;


Les 1 (3 uur); theorie; Anatomie/Pathologie van de nagel, Nagelziekten, probleemnagels

Les 2 (5 uur); praktijk voorbereiden natuurlijke nagel, tips plaatsen, natural overlay

Les 3 (5 uur); praktijk PERFECTIELES French, Apex, C-curve en Sjablonen

Les 4 (5 uur); Nabehandeling

Les 5 (5 uur); Het zetten van een complete set. En we zetten vandaag de puntjes op de i.

Tijdens elke les wordt een gedeelte theorie behandeld uit het prachtige lesboek dat is geschreven door de docente en topstyliste Caroline.  U ontvangt van Pediroda dit prachtige lesboek op de eerste lesdag, dat uw eigendom wordt. Het lesboek kan tevens worden gebruikt als naslagwerk in uw salon.

Prijs opleiding Nagelstyling module I

Lesgeld;           € 595,--
Werkpakket;     € 470,--
Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
08-09-2021 06-10-2021 12:30 - 15:30 Pediroda Zaltbommel/MSK
27-10-2021 24-11-2021 12:30 - 15:30 Pediroda Apeldoorn/ Nempro