OHV [OVV MODULE HANDZORG]

Opleidingen

OHV [OVV module handzorg]

Exclusief voor actieve OVV'ers

De eerste groep OVV'ers heeft hun competentie uitgebreid met een module handzorg zodat ook kankerpatiënten met handproblemen op een veilige en competente manier kunnen worden behandeld volgens speciale richtlijnen en ook nog steeds altijd in overleg en na instemming van de oncoloog.

 

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Dag 1:

“Samen kijken: Screeningsformulier. Screeningsformulier van huid en nagelafwijkingen op basis van de bestaande literatuur die tijdens de eerste dag uitgegeven en besproken zal worden”.

Dag 2: Docenten: Willemien den Hartog, Tracey Shelverton, Claudia Teernstra

Huiswerk: Elke student geeft 5 aanvullingen op de conceptrichtlijnen veilige handzorg bij de oncologische patiënt. Deze aanvullingen dienen onderbouwd te zijn met argumenten en verwijzingen naar de literatuur.

Dag 3: Docenten Estelle Smits Tracey Shelverton, Claudia Teernstra

Prijs
€495,- (0% BTW) p.p. - driedaagse opleiding

Incl. digitaal lesmateriaal, lunch en consumpties. (prijs onder voorbehoud)

Excl. examengeld €150

Accreditatie

Wordt aangevraagd na afronding definitief programma

België

Voor Vlaamse ondernemingen bestaat (sinds mei 2019) de mogelijkheid om gebruik te maken van uw KMO-Portefeuille - ons erkenningsnummer is DV.O234116.

Meer informatie vindt u hier.

Opleidingsuren: 18 (achttien) (onder voorbehoud)

VOOR BELGISCHE VOETZORGVERLENERS; via onderstaande link meldt u zich aan voor de KMO.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=WM7obrI7tEyTnqnBxRA_tb0wX6fxOB1Bu7NZ9dPtC1hUOExHVzZERlVFREFKWFVMUEI3SEFUNVFTMy4u