Opleidingen

Workshop Wandelwol

 WandelWol Workshop – Hét Natuurlijke antidrukmiddel

De Dames van WandelWol zijn trots op de nieuw door Procert geaccrediteerde WandelWol -Workshop met 3 punten in domein voetzorg.

De workshop beslaat drie uur waarin wordt besproken hoe WandelWol antidruk-wol is ontstaan, wat het doet en hoe het wordt toegepast in de praktijk. Het betreft een actieve workshop met verdieping in de werking van deze gemelangeerde antidruk-wol, met tevens ook de werking en functie van lanoline. Casussen ter illustratie die onderling worden besproken in groepsverband en hoe te handelen naar de cliënt aangaande contra-indicaties en advies. Een kleiner onderdeel – ook niet onbelangrijk: verkooptechniek. Veel pedicures ervaren verkoop van salonproducten moeilijk te vinden. Terwijl dit een essentieel onderdeel is van de nazorg van de behandeling bij de cliënt thuis. Ook hier wordt aandacht aan besteed.

Aanmelden kan via de knop Agenda. 

  

Bekijk de data en locaties van de deze opleiding en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

Informatieve en creatieve workshop over het toepassen van antidruk met extra aandacht voor verkooptechnieken. Inclusief certificaat, kennismakingspakket, promotieplan en dealerbordje!

De kosten voor deze workshop bedragen 75,-- (geen BTW verschuldigd)

U ontvangt tijdens de workshop een kennismakingspakket met alle producten van Wandelwol.

3 accreditatiepunten domein Voetzorg

aanmelden via de knop Agenda