MASTERCLASS BEUGELS

Opleidingen

Masterclass Beugels

Teennagels zijn vaak te groot en hebben soms een bolle vorm wat vervelende klachten kan geven zoals pijn en het ingroeien van de nagel in de huid. Orthonyxie is het verbeteren en begeleiden van de pijnlijke nagelvorm of ingroeiende nagel door middel van nageltechniek oftewel het plaatsen van een nagelbeugel.

Tijdens de Masterclass Beugels komen verschillende nagelbeugeltechnieken aan bod. Er wordt aandacht besteed aan 3 verschilende soorten beugels, namelijk de podofix, podostripe en de combiped. 

Tijdens deze cursus worden deze beugels uitgelicht. Na deze cursus bent u in staat om de beugel te plaatsen bij uw cliënt. 

Accreditatie: 3 punten domein Voetzorg, overige voetzorg

Download hier de brochure Masterclass Beugels

Let op: Enige kennis aan nagelbeugel technieken is een pré voor deelname aan deze masterclass

Bekijk de beschikbare data en leslocaties via de button 'CURSUSAGENDA'. Selecteer de gewenste datum en schrijf in via de inschrijflink. 

Is er geen datum zichtbaar? Dan staat deze cursus of opleiding op dit moment niet ingepland of het betreft een e-learning. 

Neem contact op met het Pediroda hoofdkantoor voor meer informatie. Tel. 0548 545 077 of info@pediroda.nl.

Tijdens deze masterclass worden o.a. de volgende nagelbeugels behandeld:

Podostripe

De nieuwe plakbeugel van 3TO die alle voordelen van moderne Orthonyxie in één product combineert: gebruiksvriendelijk en een maximale grip op alle nagels dankzij het zachte materiaal dat zich aanpast aan elke nagel vorm

Podofix

Een methode voor het corrigeren en herstellen van alle vormen van ingegroeide nagels. Deze methode is geschikt voor bijna iedereen, ook voor jonge kinderen en diabetici. Podofix helpt de nagels om terug te groeien in de natuurlijke groei. Podofix is aangepast aan de vorm van de nagel en kan hierdoor meteen aangebracht worden.

Combiped

De intelligente draad-plak-nagelbeugel. Door de constante veerkracht bijzonder effectief en snel op de nagel werkt. De beugel kan zowel enkelvoudig of aan beide zijde van de ingroeiende nagel geplaatst worden. De beugel kan zelfs bij de kleinste nagels geplaatst worden.

 De kosten van deze Masterclass Beugels bedragen € 110,00

  1. Inclusief Pediroda  certificaat digitaal
  2. Geen BTW heffing op het cursusgeld
  3. Inclusief digitale hand-out
accreditatie: 3 punten domein Voetzorg (overige voetzorg)