Opleidingen

OVV-Symposium

Op zaterdag 6 juni 2020 wordt het OVV Symposium gehouden. Vanwege het internationale programma zal het OVV symposium éénmalig worden open gesteld voor paramedische beroepen in de oncologische zorg, voor oncologen, voor podotherapeuten en podologen, en voor iedere discipline in de voetzorgverlening.

Voor het OVV Sympsosium komt uit de Verenigde Staten Professor Mario Lacouture over. Professor Lacouture is de autoriteit in de wereld op het gebied van bijwerkingen van kankerbehandelingen in de wereld. Hij is een veel gevraagd spreker op medische congressen, auteur van vele boeken en wetenschappelijke artikelen en hij is hoofd van de afdeling Dermato-Oncologie van het Memorial Sloan Kettering Cancer Centre in New York. Hij is als professor verbonden aan Cornell University in New York.

I

 

Bekijk de data en locaties van de deze opleiding en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

In vier blokken van een uur zal professor Lacouture zich richten tot iedereen in de oncologische zorg om te laten zien hoe essentieel voetzorg voor kankerpatiënten extra aandacht krijgt en dat er meer attentie dient te komen voor voetproblemen als gevolg van kankerbehandelingen.

De kosten voor deze dag bedragen € 185,--

aanmelden door op deze foto te klikken

VOOR BELGISCHE VOETZORGVERLENERS; via onderstaande link meldt u zich aan voor de KMO.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=WM7obrI7tEyTnqnBxRA_tb0wX6fxOB1Bu7NZ9dPtC1hUOExHVzZERlVFREFKWFVMUEI3SEFUNVFTMy4u

Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
28-11-2020 09:30 - 17:00 Bel voor beschikbaarheid