Opleidingen

OVV Symposium 2020

Op zaterdag 15 juni wordt het OVV Symposium gehouden. Vanwege het internationale programma zal het OVV symposium éénmalig worden open gesteld voor paramedische beroepen in de oncologische zorg, voor oncologen, voor podotherapeuten en podologen, en voor iedere discipline in de voetzorgverlening.

Voor het OVV Sympsosium komt uit de Verenigde Staten Professor Mario Lacouture over. Professor Lacouture is de autoriteit in de wereld op het gebied van bijwerkingen van kankerbehandelingen in de wereld. Hij is een veel gevraagd spreker op medische congressen, auteur van vele boeken en wetenschappelijke artikelen en hij is hoofd van de afdeling Dermato-Oncologie van het Memorial Sloan Kettering Cancer Centre in New York. Hij is als professor verbonden aan Cornell University in New York.

I

 

 

Bekijk de data en locaties van de deze opleiding en schrijf u in via de button "Cursusagenda".

In vier blokken van een uur zal professor Lacouture zich richten tot iedereen in de oncologische zorg om te laten zien hoe essentieel voetzorg voor kankerpatiënten extra aandacht krijgt en dat er meer attentie dient te komen voor voetproblemen als gevolg van kankerbehandelingen.

De kosten voor deze dag bedragen € 185,--

aanmelden door op deze foto te klikken

Opleidingsrooster
Eerste lesdag Tweede lesdag Tijd Plaats Inschrijven
06-06-2020 09:30 - 17:00 De Werelt Lunteren Bel voor beschikbaarheid