BASISLES PODOFILE

Opleidingen

Basisles Podofile

Cliëntgegevens bijhouden op de computer? Ontdek de voordelen van PodoFile. Naast standaardfuncties zoals anamnese, voetenkaart, risicovoet-, diabetes-, en podologieformulieren, rekeningen maken, en afspraken-agenda, biedt PodoFile een scala aan mogelijkheden zodat werken in de praktijk nog efficiënter en gemakkelijker wordt.

Uiteraard bevat het programma alles dat de moderne pedicure nodig heeft. Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met PodoFile kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Je cliëntdossiers bijhouden, afspraken inplannen, voorraadadministratie, facturen/declaraties maken, je boekhouding doen, een accreditatie-overzicht enz,

De cursus "Basisles PodoFile" is erop gericht om de basis van het programma onder de knie te krijgen. 

                                             

                  

Bekijk de data van deze cursus in de agenda en schrijf u in via de button "Inschrijven".

Met de software van PodoFile kunnen eenvoudig cliëntgegevens worden bijgehouden op de computer.

Deze drie uur durende cursus is er op gericht om de basis van het programma onder de knie te krijgen. U leert hoe de diverse functies van het programma werken. Naast standaardfuncties zoals anamnese, voetenkaart, risicovoet-, diabetes-, en podologieformulieren, rekeningen maken, en afspraken-agenda, biedt PodoFile een scala aan mogelijkheden zodat werken in de praktijk nog efficiënter en gemakkelijker wordt.

Deze cursus is geheel gratis.